Tante Grøn

“Pyha lige nu er temperaturen 25 grader. I den her varme er sweatre kun til de kølige sommeraftener, så vi er glade for at have sommertoppe i 100 % bomuld. Når du strikker i bomuld er det vigtigt, at vælge en bomuldsgarn af god kvalitet. Det gør at den holder sig i facon og forbliver blød og lækker efter vask. Vi strikker vores sommergarderobe i BlomsterfrøHavblik og Havblik Tweed, da de er i rigtig god kvalitet.”

Camisole No. 7

Camisole No. 7 fra My Favourite Things Knitwear er en feminin sommertop i klassisk perlerib mønster. De dekorative ind- og udtagninger på bærestykket giver toppen særpræg og en klædelig pasform.

Toppen strikkes oppefra og ned – du har derfor mulighed for at tilpasse længden til lige netop din figur. 

Vi har til dette kit valgt et garnalternativ. Her er valgt én tråd Blomsterfrø, perfekt til sommer og sol og til at få strukturen frem i mønsteret.

Harlekin Tee

En skøn tilføjelse til sommergaderoben. Harlekinmønsteret giver et flot og simpelt udtryk, og strikkes her i vores bløde bomuld Blomsterfrø. Det er en bomuld der holder faconen og forbliver blød og lækker. Harlekin Tee er strikket nede fra og på på rundpind uden svære teknikker. Det kræver blot at du kan strikke efter diagram til de fine harlekintern.

Denne top er efterhånden ved at være en af vores klassikere. Den er god år efter år og holder sig så pæn. Den er strikket i Bio Blomsterfrø, som er en skøn blød bomuldsgarn.

Ankers Sommerbluse

Ankers Sommerbluse fra Petiteknit er en klassiker med det fine ribbærestykke. Blusen er strikket i Havblik og er så blød og lækker. Den er strikket på rundpind nr. 4 og det er som altid en fornøjelse at strikke opskrifter fra Petiteknit, der er udførligt forklaret. 

Blusen strikkes oppefra og ned. Bærestykket består af segmenter med rib efterfulgt af klassiske raglanudtagninger. Ærmerne strikkes til sidst på strømpepinde eller med Magic Loop-teknik. Ankers Sommerbluse er monteringsfri.

Vibe Top

Vibe sommertop er en lækker blød bomuldstop i skønne farver. Vibe Top strikkes nede fra og op i det velkendte vibemønster. Det  er ganske nemt at strikke og konstruktionen er helt enkel.

Toppen er strikket i det bløde bomuldsgarn Havblik, der er fantastisk i de varme måneder. Det gør også at toppen er fuldstændig kradsefri. Kombiner dine yndlingsfarver, og skab din helt egen Vibe Top, i lige de farver der passer til dig.

Toppen kan både styles med en nederdel eller udover kjole og bukser.

Plisse Slipover

Den sødeste slipover/t-shirt med flæseærmer. Den giver et feminint touch og kan nemt bruges ud over en skjorte, eller med bare arme til en lang nederdel. Den er strikket i Havblik Tweed, som er en blød lækker bomuldsgarn, der har et flot spil i garnet.

Plisse Slipover strikkes på rundpinde nedefra og op. Arbejdet deles ved ærmegabet og derefter strikkes ryg og forstykke færdig hver for sig. Du kan i opskriften vælge mellem en enkelt flæse eller dobbeltflæse.

 

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode