Refined Knitwear – Kærlighed til strik og steder

350.00 kr.

6 på lager

Varenummer (SKU): 9788740085174 Kategorier: ,
Beskrivelse

19 strikkeopskrifter på smukke, tidløse designs præsenteret i og inspireret af forfatterens personlige yndlingssteder. Bag Refined Knitwear står Rikke Bangsgaard, der er kendt for sine populære strikkedesigns med en tydelig moderne nordisk og samtidig enkel, feminin stil.

Refined Knitwear – Kærlighed til strik og steder er en samling af Rikkes yndlingsopskrifter, heraf en håndfuld nydesignede. Bogens 19 strikkedesigns spænder over bluser, sweatre, cardigans, en slipover og en top samt tilbehør i form af en hue og et tørklæde. Alle har fokus på pasform, klassiske snit og fine detaljer.

Det er strik, der rækker ud over en enkelt sæson og vil kunne bruges igen og igen. Opskrifterne er alle udførligt beskrevet og understøttet af instruktionsvideoer.

Rikke, der har en baggrund som håndarbejdslærer, fortæller, at opskrifterne er inspireret af enkeltheden og de fine detaljer i den skandinaviske designtradition og konkrete steder i og uden for Danmark, som har betydning for hende.

”Jeg oplever, at der opstår en samhørighed og synergi imellem min designproces og de steder, jeg opholder mig. Inspiration fra naturen, farver, strukturer, stemninger og minder, der knytter sig til stederne og mit personlige liv, har en afsmittende effekt på det endelige strikkedesign.”

En ny strikkebog til både nybegynderen og den dedikerede strikker – med designs med hjerte for håndværket og fine steder og gennemillustreret med smukke billeder.

Allerede eksisterende modeller
Nigrum Cardigan, Aurora Bandana, Cor Sweater, Nigrum Tee Placket, Casia Sweater, Capulus Sweater, Casia Cropped Cardigan, Nigrum Sweater V-Neck, Cor Sweater Variation, Fungus Slipover V-Neck, Capulus Cardigan, Lux Beanie, Linea Blouse.

Nye modeller
Crassus Sweater Collar Chunky, Fungus Sweater, Rosea Blouse, Rubus Blouse, Fungus Shawl Cardigan Light, Linea Top Variation.

Sideantal: 256
Sprog: dansk
Format: hardback
Udgave: 1
Udgivelsesdato: 2/2/24