Broderi på tværs af generationer – Karen Marie Dehn

350.00 kr.

7 på lager

Varenummer (SKU): 09268145 Kategorier: ,
Beskrivelse

BRODERI er en tryg og inspirerende guide til dig, der vil lære at brodere eller savner inspiration til nye design. Så find nålen frem, og lad dig lede ind i stingenes univers, der er den bedste legeplads til at udtrykke sig kreativt, farverigt og personligt.

Igennem generationer har broderiet haft op- og nedture, men tiden kalder på omtanke, på genbrug og på fornyelse – og her er broderiet perfekt, da en lap kan ende som et smukt kunstværk, og et par gamle bukser kan blive som nye. Med denne bog får teknikkerne nyt liv uden at glemme, at broderi er et gammelt håndværk. BRODERI har bidrag fra en 26-årig designer, Mathilde Mortensen, og fra Lis Paludan, der var broderiets grand old lady i 70’erne og 80’erne.

Bogens 35 design er broderet på sko, hatte, tasker, bluser, bukser, kasketter og jakker. Du finder opskrifter på alt lige fra et mini-broderi til at lappe huller med til det helt store broderi, så du livet igennem kan brodere fortællinger på dit tøj.

Forfatter Karen Marie Dehn har mere end 30 års professionel erfaring med broderi, og hun er en efterspurgt formidler – også på Instagram og YouTube.

Antal sider: 280
Højde: 27,8 cm
Bredde: 20,4 cm
Dybde: 2,5 cm
Format: indbundet
Udgave: 1
Udgivelsesdato: 11/1/24