Bio Blomsterfrø

Tante Grøn Bio Blomsterfrø

Vores økologiske bomuldsgarn Bio Blomsterfrø kommer i nøgler af 50 gram med 178 meter. Den består af rigtig mange tråde, fordi den er lavet af egyptisk bomuld. Det er noget af det fineste bomuld, man kan plukke på markerne. Bio Blomsterfrø er produceret i Europa og man strikker gerne med den på pinde nummer 2,5 – 3. Fordi den er lavet af egyptisk bomuld, holder den sig rigtig pæn i vask. Den fnugger ikke, den bliver ikke hård eller ude af facon. Det er virkelig en dejlig bomuldsgarn, som man kan have stor glæde af i mange år.

Man kan strikke alt i Bio Blomsterfrø. Man kan strikke klarklude, hækle fine små dyr til børn, men man kan også strikke søde små børnemodeller. Vi har bl.a. strikket ”kjole med fint hulmønster”, som er en sød lille børnekjole i vores eget design, som vi har lavet igennem mange år. Man kan også lave noget til køkkenet for eksempel et køkkenhåndklæde i vævestrik.

Garnet er for os en kvalitet, som vi er rigtig stolte af at sælge. Den holder sig rigtig pæn og fordi farverne bliver ved med at udvikle sig. Vi har blandt andet de her lækre hørfarver, som man kan tone sammen og vi har selvfølgelig også rabarber. Vi har også nogle lækre grå farver, som vi er meget glade for. Normalt kan man ikke få meleret grå, den ligner næsten en uldgarn, men fordi de grå farver er meleret, så er de lidt utraditionelle. Bomuldsgarn er normalt ensfarvet eller meget multifarvet. Vi har lavet de grå farver i lys grå, mellemgrå og koksgrå og det gør, at man kan få et lækkert udtryk, der lige knap er så ensfarvet.