Tante Grøn
Shop

Om Tante Grøn

En tegning af Tante Grøns facade.

Om os

Familieejet garnunivers med fokus på den gode oplevelse

Med fire årtier i branchen, er Tante Grøn en af Danmarks ældste garnbutikker. Butikken, der har ligget samme sted i Odenses gågade siden 1983, er en veletableret familievirksomhed, som er drevet af passionerede og dedikerede garn- og strikkeentusiaster. Vi tror på at skabe den bedste atmosfære for vores kunder, hvor hjælpsomhed og ekspertise mødes, hvad end du møder os i den fysiske butik eller i webshoppen. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren strikker, er vores dedikerede medarbejdere her for at sikre, at din tid hos Tante Grøn er fyldt med personlig service og den rette vejledning.

“At yde en fantastisk, personlig service og samtidig formidle et spændende håndværk har altid været noget af det, vi vægter allerhøjest her hos Tante Grøn”

– Vivian Jürgensen, ejer af Tante Grøn Odense

Historie

Tre generationer samlet under ét tag

Hvad der startede som en kærlighedserklæring, er i dag en velbesøgt garnbutik, hvor turister kommer fra hele verden. Tante Grøn blev i 1983 skabt af Ulla og Frands Emil Thrane, med ønsket om at dele passionen for strik og garn med andre. I 2005 overtog datter og nuværende ejer Vivian roret, med lige så stor kærlighed til garn, strik og hækling. Med overtagelsen fulgte passionen for høj kvalitet, god service og skønne oplevelser. Senere fulgte Vivians søn og svigerdatter, som til dagligt står for den kreative udvikling på webshop og sociale medier. Dette betyder, at de tre generationer til dagligt deler deres passion for garn og strik med deres mange besøgende.

Vores fokus

Prisbelønnet kundeservice

Ansvarligt kvalitetsgarn

Egen tilbehørslinje

Egne designs

Garn

Vi er stolte af vores ansvarlige kvalitetsgarn

Hos Tante Grøn tror vi på at det bedste du kan gøre for dit strikkeprojekt, er at vælge garn af god kvalitet. Derfor har vi med vores eget mærke udvalgt garn af høj kvalitet og med et stort fokus på ansvarlighed. Du kan finde et skønt udvalg af rene varer som er produceret så naturligt som muligt. Vi har udvalgt nogle ansvarsbevidste spinderier i Europa, der aktivt har taget stilling til dyrevelfærd. Dette sikrer f.eks. at dyrene ikke har været udsat for mulesing, hvilket du kan læse mere om i vores blogindlæg.

Vi tilbyder garn af høj kvalitet, så det færdige strik holder i længere tid. Derfor opfordrer vi dig som kunde til at passe godt på dit strik og vaske det så lidt som muligt. Ved hvert garn er en detaljeret vaskeguide, så du passer på dit strik bedst muligt uden at slide unødvendigt på det. Se også gerne vores vaske og pleje guide her for mere inspiration. Dit strik får en længere levetid når det vaskes, plejes og opbevares bedst muligt.

Produktionsmetode og pris hænger uløseligt sammen. Billige garner kan produceres fordi der bliver anvendt metoder som ikke gavner miljøet og dyrenes velfærd. Det behøver ikke at være ret meget dyrere at tage hensyn til miljøet og dyrevelfærden. Det kræver dog at du som kunde er bevidst om dette.

Om os garn (1)
Sara med vores hæklede taske Boxy Bag.

Design

Eget design med et tidløst udtryk

Vores dedikerede medarbejdere er hjertet af Tante Grøns garnunivers, hvor vi selv designer og nytænker strikke- og hækleopskrifter. Vi finder vores inspiration i vores hverdag i butikken, samt i tidens trends og modeverdenen. Men vigtigst af alt, så stræber vi efter at skabe unikke opskrifter med et klassisk design og en god pasform, som kan bruges mange år frem. Vores opskrifter er omhyggeligt gennemarbejdede, og vi prioriterer tydelige og enkle instruktioner for at sikre, at enhver, uanset erfaring, kan nyde processen med at strikke eller hækle. Vidste du f.eks. at vores Boxy Bag er designet af vores Store Manager Sara? Hun opdagede at der var en del efterspørgsel på fede, begyndervenlige opskrifter til hækling. Udfordringen var dog, at de eksisterende opskrifter ofte bestod af karklude. Derfor satte hun sig for at lave et nemt, trendy og hurtigt design, som kunne bruges i mange år frem – og som vigtigst af alt, var nemt at hækle som nybegynder.

Anerkendelser
Best of Odense 2021 - Bedste specialbutik
Best of Odense 2022 - Bedste service
Vores diplom for at have vundet en Børsen Gazelle i 2022.
Vores diplom for at have vundet en Børsen Gazelle i 2023.
Fællesbillede med pigerne fra butikken, efter event med Lærke Bagger.

Events

Velbesøgte events med tidens største forfattere

Vi ikke bare din ordinære garnbutik – vi er et samlingssted, hvor vi glædeligt deler vores passion og ekspertise. f.eks. gennem spændende arrangementer. Vi er stolte over, at vores butik danner rammen for events, der kan berige dig med ny viden og færdigheder inden for strikning og hækling. Fra tid til anden inviterer vi nogle af Danmarks strikkeguruer ind i butikken, så du kan blive klogere på alt fra avancerede teknikker til de seneste trends.

Det er altid festligt når vi byder tidens største forfattere, eksperter og strikkeinfluencere, såsom Lærke Bagger og Kimmie Munkholm, velkommen i Tante Grøn – og vi inviterer dig med. Vores seneste arrangementer har været en bragende succes, hvor flere hundrede entusiaster lagde vejen forbi og skabte en kø, der strakte sig hele vejen ned ad gågaden. Hvis du gerne vil med til vores næste event, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på ikke at gå glip af et brag af en fest.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode