Tante Grøn
Shop

Om Tante Grøn

OM OS

Hvem Er Tante Grøn?

Vi er en fysisk butik og webshop beliggende i Odense gågade.

Erfaring

I Tante Grøn har vi 36 års erfaring. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet. Vi lægger vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning.

Butikken har udviklet sig gennem mange år og vi har stadig fokus på masser af inspiration både til dem der elsker at hækle og strikke. Vi lægger vægt på den gode service og vejledning, samt at give hver kunde en god oplevelse.

Kvalitet frem for alt

Tante Grøns garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpakka, silke og mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere.

Det er så naturligt som muligt. Se fx vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Eget design

Vi designer selv opskrifterne og her er vi inspireret af det klassiske og den nutidige mode.

Vi lægger vægt på et klassisk design med en god pasform. Opskriften skal være nem at finde ud af og det skal være en fornøjelse at strikke.

Vi designer både strikke – og hækleopskrifter til børn og voksne og spændende interiør. Vi er heldige, at kunne sammensætte vores egen farveskala i Tante Grøn garnene, som giver rig mulighed for vores kreativitet og masser af leg med farver og sammensætninger.

God oplevelse

Vi lægger vægt på, at give dig en god oplevelse, hvad enten du møder os i den fysiske butik eller i webshoppen. Hos os er der plads til de erfarne kreative og nybegynderne.

TANTE

GRØN

Yarn love since 1983

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode