Tante Grøn

Vi er så småt ved at gå efteråret i møde. De kølige morgener er tilbage og vinden suser om ørerne. Selvom vi ikke helt har sluppet de lune middagstimer med høj sol, er efteråret lige på trapperne.

Jeg har derfor samlet inspiration med lune accessories til det kommende efterår.”

Halsedisser

Fire gode bud på halsedisser.
Halsedisser er især en fordel i blæsevejr, modsat et langt tørklæde. De er også en fordel, hvis du har en jakke med v-udskæring.

Halsedisserne kommer i mange forskellige varianter, så nu er det blot at beslutte, hvilken der passer lige til dig.

Terrazzo Neck fra Petiteknit
Column Cowl fra Anne Ventzel
Valley Hood
North Neck

Handsker

Penny Gloves er skønne i overgangen til efteråret. De er helt perfekte til at have liggende i jakkelommen til når du skal ud af døren om morgenen. 

Er du mere til en klassisk handske, er North Mittens virkelig fine med det enkle snoningsmønster i den bløde merinould.

Penny Gloves
North Mittens

Huer

Fire gode bud på nogle af vores mest populære huer i Tante Grøn. Oslohuen er altid en favorit, den er fin, klassisk og helt uden vrangmasker.

North Beanie er sjov at strikke med det fine snoningsmønster, som er ganske enkelt og strikkes uden brug af snoningspind. Vi har mange fine varianter af huer, om det er med mønster eller uden vrangmasker.

Oslo Huen fra Petiteknit - Mohair Edition
Hazel Hue
September Hue fra Petiteknit
North Beanie

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode