Tante Grøn
Shop

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi vil meget gerne hjælpe hvis du har et spørgsmål. Du kan måske være heldig at finde svaret her. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her, så kontakt os gerne på mail: [email protected] eller telefon: 66132448 alle hverdage mellem 10 –17.30.

 

Afhentning ved valgfrit udleveringssted koster 39 kr. Hjemmelevering koster 59kr. Der er fri fragt til valgfrit udleveringssted ved køb over 499 kr. Alle pakker sendes som hovedregel med Postnord som pakke. Dette er for at sikre os, at pakken kan spores.

Din pakke vil som hovedregel blive leveret 1-2 hverdage efter ordreangivelse. Har du ikke modtaget din ordre efter 3 hverdage efter du bestilte, kan det skyldes travlhed på vores lager eller forsinkelse hos Postnord. Kontakt os gerne på telefon 66132448, så vi kan sikre os at du modtager pakken hurtigst muligt. Har du bestilt ved udsalg, Black Friday eller specielle kampanger, kan der forekomme ekstra ventetid.

 

Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores opskrifter. Kontakt os gerne på telefon 66132448 eller e-mail [email protected]

 

Digitale Opskrifter sendes via e-mail som en PDF-fil, så vær opmærksom på, at det er den korrekte e-mail der er indtastet. Har du ikke modtaget opskriften efter 1-2 hverdage så kontakt os gerne på telefon 66132448 eller mail [email protected], så vi kan hjælpe dig med at få opskriften hurtigst muligt.

 

I Odense er der mange små parkeringspladser, hvor du må holde 30 minutter. Vil du parkere i længere tid, så kan det være en god idé at finde et parkeringshus at parkere i. Der er fx en stor p-kælder under ODEON. Der er 500 parkeringspladser med tre ind –og udkørsler fra Nørregade, Hans Mules Gade og Thomas B. Thriges Gade. P-huset er placeret ca. 500 meter væk fra Tante Grøn. Du kan også parkere i Magasins p-kælder 100 meter fra Tante Grøn. Du kan med fordel bruge Odense Rundt, der giver et godt overblik over parkering i Odense Centrum https://odenserundt.dk/#tag/51.

 

Vi får ca. varer en gang om ugen og skulle garnet være helt udsolgt fra fabrikken går der mellem 2-4 uger så er det tilbage igen. 

Tilbehør er typisk på lager igen i løbet af 1-3 hverdage. 

Vi vil hjertens gerne hjælpe med farvevalg. Du er velkommen til at ringe til os på 66132448, så vil vi hellere end gerne hjælpe også via Facetime. 

 

Hvis du har mulighed for at hente din ordre i vores butik i Odense C, kan du også sagtens det. Du vælger bare “afhent i butik” som leveringsform og du modtager en sms, når ordren er klar til afhentning.

 

Ønsker du at strikke opskrifter i andet garn end originalgarnet, kan du sagtens gøre dette, du skal blot være opmærksom på følgende: 

 • Garnet skal have ca. samme strikkefasthed.
 • Når du omregner garnet, skal du være opmærksom på, om garnet i opskriften er angivet i 25 g, 50 g eller 100 g.
 • Er der benyttet en tråd eller to tråde, for så ser regnestykket anderledes ud.  
 
Regnestykke:
Løbelængde pr. nøgle på originalgarnet i opskriften
X
Antal nøgler du skal bruge i opskriften
= antal meter du skal bruge
                
Herefter 

 

Antal meter du skal bruge
 / 
Den nye løbelængde 

Hvis jeg fx gerne vil strikke Novice Sweater Mohair Edition i str. M, skal jeg bruge 8 nøgler Silk Mohair med en løbelængde på 212 meter. Hvis jeg i stedet for vil strikke sweateren i Månestråle, som har en løbelængde på 200 meter, så ser regnestykke således ud.

 

212*8 = 1696 meter 
 
1696 meter / 200 meter 
 
= 8,48 nøgler 
 
Det vil sige, at du skal bruge 9 nøgler Månestråle.

Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse umiddelbart efter dit køb, anbefaler vi at kigge i din spam mappe. Er den ikke i spam mappen, må du meget gerne tage kontakt til os på [email protected] eller på tlf: 66132448, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig.

Opskriften sendes til din mail, som en PDF-fil. Det er derfor vigtigt, at når du indtaster din mailadresse korrekt ved betaling. Kontakt [email protected], hvis der opstår fejl ved download af elektronisk opskrift inden for 7 dage efter køb. Download og kontrol af den elektroniske opskrift er dit ansvar. Ny elektronisk opskrift udsendes ikke efter perioden på de 7 dage er udløbet.

Hvis du har brug for at returnere en vare til os, kan du købe en returlabel fra Postnord lige her. Bemærk gælder kun pakker afsendt fra Danmark.

Der er flere faktorer der kan spille ind, på vægten af et garnnøgle.

Hos Tante Grøn arbejder vi med konditioneret vægt. Det betyder, at vores garn er vejet under bestemte fugtighedsgrader på fabrikken. Det er meget vigtigt ved fx uld, som kan indeholde en del vand, uden at ulden føles våd. Når ulden herefter opbevares i et lokale der er varmt, kan ulden tørre ind og dermed veje mindre end da den blev produceret. Vi har som regel god varme på vores lagre og i butikken og derfor er det ikke ualmindeligt, at vores garn kan veje et par gram mindre, end hvad der er anført på banderolen. 

Som hovedregel må garnerne variere med 10% i vægt, men antallet af meter, som vi har angivet på banderolen, som også er det vigtigste, når det handler om at have garn nok til sit projekt, skal altid være som anført på banderolen.

Herudover kan vægten du vejer med hjemme også være en væsentlig faktor, da den kan vise forskellig vægt alt efter hvor du placerer garnnøglet og om vægten står på en helt lige flade.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  0
  Din Kurv
   Udregn levering
   Tilføj rabatkode