Tante Grøn

“Garnalternativer kan give et helt nyt udtryk til en strik. Da Sara mødte ind i hendes nye Friday Tee i Blomsterfrø, måtte jeg bare vise den. Wauw hvor er den smuk!”

Friday Tee

Sara har strikket hendes Friday Tee i en tråd Blomsterfrø i farve 44 Camel. Hun har valgt Blomsterfrø som er en 100 % bomuld, så den holder faconen i lang tid og ikke kradser. 

Detaljerne på Friday Tee er så smukke, og træder også flot frem, når den er strikket i Blomsterfrø. Den flotte raglan og perleribben gør blusen meget elegant.

Garnforbrug

Hvis du gerne vil strikke Friday Tee i Blomsterfrø, kan du finde omregning af garnforbruget herunder:

Størrelse: XS (S) M (L) XL (2XL) 3XL (4XL) 5XL
Garnforbrug i Blomsterfrø: 7 (7) 7 (8) 8 (10) 11 (12) 14 nøgler

Blomsterfrø kan du finde lige her. 

Med striber

Friday Tee fra Petiteknit er oprindeligt med tynde striber og strikket i garnet Sunday.

Sunday er en 100 % merinould, som har en blød overflade. Garnet er ikke superwashbehandlet og er mulesing fri. Man har derved bevaret uldens naturlige egenskaber og skabt en rigtig skøn garn. Derudover fås Sunday i en bred farveskal og du har derfor gode chancer for at finde lige den farve du ønsker.

Den stribede udgave af Friday Tee er altså også ret fin, hvis du spørger os.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode