Tante Grøn

Mix n’ Match – Robinia Sweater

“Der har været stor efterspørgsel på farveforslag til Robinia Sweater fra Anne Ventzel, så vi har været i butikken og sammensat nogle smukke kombinationer i Isager garn, som forhåbentlig kan inspirere jer.”

Robinia Sweater er en blød og feminin sweater med et elegant mønster.

Sweateren strikkes oppefra og ned, først strikkes frem og tilbage over forstykke og ryg. De to dele samles til kroppen, som strikkes rundt. Der strikkes masker op til ærmer, som afsluttes med en kant i drejet rib. Både på forstykke, ryg og ærme strikkes vendepinde, hvilket giver sweateren en rigtig god pasform.

Robinia Sweater er en del af Isager Botanica kollektionen.

Robinia Sweater strikkes i en kombination af Isager Tweed, Tvinni og Isager Silk Mohair – disse tre strikkes sammen, og kombineres med en kontrasfarve af Isager Eco Soft.

Garnerne fås i mange forskellige farver og du har derfor rig mulighed for at sammensætte lige den farvekombination der passer til dig.

Se farveforslag til Robinia Sweater

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode