Tante Grøn
En grøn blomstret gavepose er ved at blive sat på et bord.

7 skønne gaveidéer til mor på mors dag

Hos Tante Grøn kan alle blive enige om, at mor fortjener at blive forkælet ekstra meget på mors dag. Hvis du har en særlig kvinde i dit liv, som har en passion for strik, hækling eller en anden kreativitet, finder du her syv skønne gaveidéer. Uanset om hun er en erfaren strikker, eller helt nyudklækket, vil disse gaveidéer bringe smil og glæde med sig.

Forkæl mor ekstra på mors dag

Mors dag falder hvert år den anden søndag i maj. Hos Tante Grøn har vi mange søde, bløde og kreative gaveidéer, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Uanset om du er på jagt efter en lille ting ved siden af blomsten, eller om du vil erstatte blomsten med en flot gave – så har vi en masse gode forslag til dig. Besøg os i vores fysiske butik i hjertet af Odense, eller find vores gaveidéer herunder og shop dem direkte fra webshoppen.

Smuk, praktisk opbevaring fra Dagny

De smukke projekttasker er en alletiders gave at give. De findes i flere størrelser, og med mange funktioner. Projekttaskerne findes i mange forskellige smukke mønstre og er alle tiders taske af have strikketøjet i på sommerhusturene eller til opbevaring. En af vores bestsellere er den fine projekttaske fra Dagny, som findes i et væld af smukke mønstre.

Det smarte ved projekttaskerne fra Dagny er, at de kan rumme det store strikketøj, når der strikkes sweatre. Derudover har de indvendige lommer til opbevaring af saks, målebånd, uldkam og meget mere. Alle Dagnys tasker bliver lavet i restestof, hvilket betyder at de skaber små, unikke kollektioner, som kun kommer i små oplæg. Hvilket er noget af det, vi synes, er med til at give projekttaskerne ekstra karakter og ligeledes gøre dem helt unikke og eksklusive.

En matchende clutch

De søde clutches fra Dagny kommer i to størrelser, og er både egnede som taske, eller som en sød opbevaringsmulighed til strikkepinde, maskemarkører, omgangstællere og diverse andet tilbehør, som man nemt kan samle på som strikker. Clutchene matcher desuden med Dagnys projekttasker, såfremt der er flere tilbage i oplægget. Alle Dagnys clutches og tasker bliver produceret af restestof og dermed skabt i små, unikke kollektioner af små oplæg.

Strikketilbehør med et sødt budskab

Tilbehør er sjældent noget vi oplever at kunderne køber til sig selv i butikken. Derfor mener vi at det er oplagt at forkæle din mor med nyt tilbehør til hendes kreative projekter. Måske du mener at hun fortjener en ny, sød maskemarkør, den smarte strikkefisk eller det praktiske nåleetui. De små, men nyttige hjælpeværktøjer vil være med til at forbedre hendes oplevelse, når hun strikker eller hækler.

Rundpindesæt fra Seeknit
De smarte japanske rundpinde fra Seeknit er en skøn og praktisk gave til en mor, der elsker at strikke. De er lavet af bambus, som er et miljøvenligt, holdbart og fleksibelt materiale. Det gør at man kan nyde timevis af behagelig strikning på grund af pindenes lethed. Du kan få rundpindesættet i tre størrelser, der afhænger af pindenes størrelser. For at det er nemt for mor at finde rundt i alle strikkepindene, vil det give stor værdi at vælge et fint stofetui med. Det ser både fint ud i strikkekurven og er nemt at organisere strikkepindene i.
En person holder en nøgle Cardiff Cashmere i farve

En blød, kvalitetsbevidst gave

En af de absolut bedst sælgende gaveidéer fra butikken, er en nøgle af den luksuriøse Cashmere, som vil række til et skønt tørklæde – f.eks. et Tokyo Scarf eller PetiteKnits Sophie Scarf.

Enhver mor ville blive glad for at modtage Cashmere, da det er en delikat og eksklusiv garn. Cashmere kradser eller klør ikke, og kan derfor sagtens bruges på sart hud.

Et skønt alternativ til en blomst
Ønsker du blot at finde et fint alternativ til en mor, der er vild med blomster, så er de håndlavede roseklemmer et godt bud. De er både gode til de sommerlige frisurer, og på kurvetaskerne, også er de nemme at bruge. Blomsterne er onesize og med det lette polyester materiale opnår blomsten en livlig effekt. De findes i mange flotte farver og nuancer.
Inspirér mor med spændende bøger
Udvid hendes strikke horisont med nogle inspirerende og lærerige bøger om strik fra anerkendte forfattere som Kimmie Munkholm, Marianne Isager, Susie Haumann, Lene Holme Samsøe og Charlotte Kaae. Giv hende muligheden for at dykke dybere i sin passion og se de mange flotte mønstre, der kan inspirere hende til sit næste projekt.
Vi pakker din gave flot ind

Når du har fundet den perfekte gave til mor, skal den også pakkes fint ind, så den er mindeværdig allerede fra modtagelsen. Derfor tilbyder vi, at du kan få gaven pakket fint ind hos os – uanset om du kommer ind i vores fysiske butik eller handler på vores webshop. Bor din mor længere væk, har du muligheden for at få den sendt direkte til hende når du handler på vores webshop.

For indpakning via webshoppen, skal du bare skrive det i kommentaren, inden  du gennemfører din ordre. Så sørger vi for, at din gave bliver pakket kærligt ind.

Butikken har lørdagsåbent

Skulle du komme i tanke om Mors dag i løbet af ugen, har vi åbent i vores fysiske butik i centrum af Odense helt frem til lørdag kl. 15:00. Du finder nemt parkering under Magasin eller i P-kælderen under Føtex Food. Alternativt kan du parkere gratis ved Taarupcenteret, Rosengårdcenteret eller Park&Ride og tage Odense Letbane ind til Albani Torv.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til mors dag!

Facaden på butikken. Der er mange hundrede mennesker foran i kø til at komme til event.

Udgivet af Signe Kræmmer
D. 17. april 2024

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode