Tante Grøn

“Det kolde efterårsvejr giver endnu større lyst til strømpestrik og lune fusser. Hvis du spørger mig, er der intet bedre end en god kop kaffe, strikketøj og lune strømper på en kold oktoberdag.

Jeg har samlet lidt inspiration til strømpestrik, der kan varme fusserne på de kolde efterårsdage.”

Everyday Socks

Everyday Socks fra Petiteknit er en fin og simpel sok, der strikkes i glatstrik. Om du laver dem ensfarvet, i to forskellige farver, eller med farveskift i hver stribe, er helt op til dig. 

Opskriften er udførligt beskrevet og der er hjælpevideoer der guider dig hele vejen i processen.

Euphoria Socks

Euphoria Socks fra Popknit er en flot og farverig sok, med et smukt vævemønster.

Sokkerne er strikket i glatstrik på hæl, tå og underside, og med det fine vævestriksmønster på oversiden af foden og på skaftet, som afsluttes med en lille ribkant. Strømperne strikkes nedefra og op.

De strikkes i vores bløde og lækre Birk, som består af 70 % merinould og 30 % polyamid, så det er slidstærkt.

Hjertegræs Sokker

Med vores Hjertegræs Sokker kan du tilføjet et fint og feminint touch til dit outfit. Brug dem i dine sneakers eller som hyggesokker i sofaen.

Sokkerne strikkes efter et helt enkelt diagram, der danner det fine Hjertegræs mønster. De fine sokker er her strikket i strømpegarnet Birk i farve 30 Purple Delight.

Sunday Socks

Sunday Socks fra Petiteknit er en lækker og blød sok strikket i dobbeltrib.

Sokkerne strikkes fra skaftet og ned mod tåen. Der strikkes i dobbeltrib (2 r, 2 vr) på skaftet og fodens overside og glatstrik på fodens underside.

De bløde sokker strikkes i Peruvian Highland Wool, som er en 100% ren uld, der giver struktur til maskerne og holder fusserne varme.

Ruffle Socks

Ruffle Socks fra Petiteknit er en enkel og feminin sok, med den fineste flæsekant. 

Ruffle Socks strikkes fra skaftet og ned mod tåen. På skaftet strikkes først en flæse efterfulgt af en ombukskant, der strikkes ned. Strømperne strikkes i glatstrik og hælen formes med vendepinde.

Sokkerne strikkes i det bløde strømpegarn Arwetta, som består af 80% Merinould og 20% Nylon. Det gør at garnet både er blødt og slidstærkt.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode