Tante Grøn

“Findes der sødere end en nyfødt i hjemmestrik? Jeg bliver i hvert fald helt stolt, når jeg ser en nyfødt i familien i mit hjemmestrik. Der breder sig en varme igennem kroppen og kærligheden til den lille ny bliver større og større for hver maske.

Der er noget hyggeligt ved at sidde og tænke på den lille nye verdensborger, imens der strikkes på livet løs. Her får du 4 gode bud på barselsstrik, der vil falde i god jord.”

Blueberry Babytæppe

Det er en ære at strikke et babytæppe, barnet kan blive svøbt i. Garn til babytæpper skal være blødt, kunne vaskes i maskine og være af god kvalitet, så babytæppet eventuelt også kan gå i arv. 

Blueberry Babytæppe har det sødeste hulmønster og er strikket i den bløde merinould Bøllefrø, der lever op til ovenstående krav. Et rigtig sødt babytæppe der falder i god jord uanset køn.

Selmas Sovedragt

Selmas Sovedragt er god til køreture i autostolen, lure i barnevognen eller til bæreselen. Den er strikket i det bløde garn Snefnug, som findes i den smukkeste farveskala.

Selmas Sovedragt har hætte og både fødder og hænder bliver holdt dejlig varme. En sikker vinder som barselsgave.

Ella Romper

Ella Romper er virkelig sød ud over et par strømpebukser og en body. Skal du strikke til et sommerbarn, er den også sød ud over en ble.

Du kan både strikke den i vores bløde bomuldsgarn Blomsterfrø og vores bløde merinould Bøllefrø alt afhæng af årstid.

Babystrik på pinde nr. 3

Mangler du inspiration til mere babystrik, har Lene Holme Samsøe lavet de sødeste hæfter med opskrifter på babystrik.

Hun er kendt for det fine bladmønster og her er der både en kyse, cardigan og body, der slet ikke er til at stå for i det fine mønster!

Skal du strikke lidt forskelligt til den nye verdensborger, er der flere gode opskrifter at finde i hæftet.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode