Tante Grøn

“Påskeferien er lige om hjørnet og det betyder ekstra fridage og for de fleste også mere strikketid. Står du og mangler inspiration til et påskeferieprojekt, eller skylder du måske allerede et påskeæg, så kan du finde inspiration til begge dele her.”

Påskeæg Pindemåler

Kender du en, der har godt gang i strikkepindene? En pindemåler er en god gaveidé, hvis du kender nogle, der skal have et påskeæg i år.

At have godt gang i strikkepindene, kan medføre at tallene, der viser størrelsen på strikkepinden, bliver slidt af. Det er ikke til at se med det blotte øje, hvilken størrelse strikkepinden har. Derfor er en pindemåler uundværlig til enhver strikker.

Påskeharen er flyttet ind

Påskeharen er hoppet ind på webshoppen med alle påskeæggene og der er lidt forskellige varianter af de søde harer. Med pindemåleren kan du måle pindestørrelser fra 2 mm – 8 mm.

Måske har du en strikkende mor, veninde eller farmor, hvor den søde hare skal flytte ind og sprede god påskestemning?

Projekter til påskeferien?

Anne Ventzels opskrifter er nu at finde hos os. Hun designer smukke klassiske opskrifter, som er forrygende at strikke.

Et godt projekt til påskeferien kunne være Diamond Jumper, som er en oversize sweater i grafisk kabel mønster og med et elegant raglansnit.

Den kan strikkes i det bløde Snefnug, så sweateren føles smørblød at have på.

Cozy Crawl fra Anne Ventzel

Cozy Cowl er en smuk halsvarmer, med et elegant grafisk mønster over skuldrene. Perfekt til gåture langs vandet eller i skoven, så halsen og brystet stadig holdes lunt.
 
Har du en jakke med V-udskæring, er en halsedisse uundværlig.
Halsedissen strikkes i en kombination af den bløde merinould Hazel og Silk mohair.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode