Tante Grøn

“Følelsen af at give hjemmestrik til de små er ubeskrivelig skøn. Det er strikket med kærlighed i hver maske.”

Vi har mange skønne babytæpper og en af dem er Chess Baby Blanket. Det helt særlige ved dette babytæppe er, at det er fint på både ret – og vrangsiden. På retsiden er et mønster, som danner et nyt fint på vrangsiden.

Chess Baby Blanket strikkes i én tråd Bøllefrø merinould. Bøllefrø er fri for superwash og mulesing, så du kan trygt svøbe barnet i den bløde merinould.

Tæppet er ganske nemt at strikke og er også fint skaleret større til et slumretæppe.

“Bøllefrø er ikke superwashbehandlet, hvilket gør at alle uldens naturlige egenskaber er bevaret, og du derfor får et naturprodukt, som både er isolerende og absorberende.

Bøllefrø kan vaskes i maskinen på 30 grader uldprogram med uldvaskemiddel, så det er nemt for børnefamilien.”

Sea Baby Blanket er et fint, klassisk og blødt babytæppe, som er designet til at svøbe familiens lille ny. Tæppet er strikket i de genkendelige Sømandsbobler, som er et klassisk design, der aldrig går af mode.

Vi har designet Sea Baby Blanket således, at det klassiske mønster har fået et brusende tvist. Ved hjælp af en bundfarve (fv. 48) og en kontrastfarve (fv. 42) har vi skabt et tredimensionelt og unikt udtryk, som giver tæppet et livligt spil og en fornemmelse af havets bølgeskvulp.

Tæppet er særligt egnet som barnevognstæppe, eller som et kærligt svøb til de helt små, da det som nævnt er strikket i vores merinould, Bøllefrø.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode