Garnforbrug og Størrelser

Her kan du se hvor mange nøgler du skal vælge til din opskrift.

Garnforbrug

Onesize
Valmue3
Tweed1
Bouclé1

Wave Pillow

330.00 kr.

330.00 kr.
Dette produkt indeholder en printet opskrift og garn
Valmue
Onesize (3)
Antal:-+
Tweed
Onesize (1)
Antal:-+
Bouclé
Onesize (1)
Antal:-+
Kategorier: , ,
Beskrivelse

Dette produkt indeholder opskrift og garn

Størrelse og mål:
Onesize
Højde: Ca. 40 cm Bredde: Ca. 44 cm

Materialer (ekskl. strikkeprøve):
ca. 135 gram Valmue (50 g / 130 m) fra Tante Grøn, ca. 49 gram Bouclé (50 g / 75 m) fra Tante Grøn, ca. 47 gram Tweed (50 g/350 m) Fra Tante Grøn.
Bemærk:Tilkøb gerne et ekstra nøgle Bouclé og Tweed, så du er sikker på at have nok. Hvis der ikke er nok Bouclé, er i opskriften beskrevet hvad du kan gøre i stedet.

7 markører der kan åbnes og lukkes

Pude 50 x 50 cm

Vejledende pinde:
Rundpind nr. 4 mm, 60 eller 80 cm

Strikkefasthed:
18 m x 28 p = 10 x 10 cm i glatstrik på pinde nr. 4 mm i én tråd Valmue og én tråd Tweed

Introduktion:
Wave Pillow er en pude med et grafisk mønster udformet med japanske vendepinde. Puden strikkes i tre forskellige kvaliteter, for at få et spændende spil fra både Tweed og Bouclé. Puden strikkes frem og tilbage ud i ét med en spændende forside og bagside. Dette gør puden yderst anvendelig. Vær obs. på ikke at klippe for lange garnender af Bouclé, da der bruges 49 gram til puden.

Om pudefyld:
Det er vigtigt at vælge en pude, der er større end selve målene på det strikkede pudebetræk. På den måde bliver betrækket fyldt ud, og puden får det rette udtryk. Vi har valgt en pude med en kombination af and- og gåsefjer samt polyesterfibre. Med det rette fyld i puden, vil puden holde faconen og være fyldig i mange år frem.

Farver:
Den hvide pude er strikket i Valmue farve 501 Fløde, Tweed farve 80 Oyster og Bouclé farve 1 Seashell. Den blå pude er strikket i Valmue farve 511 Blækblå, Tweed farve 474 Oxford og Bouclé farve 12 Weather.