Peer Gynt PetiteKnit – 2710 Shell Melange

39.00 kr.

47 på lager

Varenummer (SKU): 94176502 Kategori:
Beskrivelse

Peer Gynt er en klassiker hos Sandnes og har været i produktion siden år 1938. Garnet er en favorit til norsk koftestrik, fordi ulden er slidstærk, fnugger ikke meget, og har en god spændstighed, som gør at modeller strikket i Peer Gynt holder faconen over tid. Når du strikker i norsk uld vil strikken blive let, lun og blødere for hver gang du bruger den. Du kan med fordel tilsætte en følgetråd af North, Alva, Alpaca 1 eller Silk Mohair for at gøre strikken endnu blødere.

Sandnes anbefaler ikke at vaske garnet for ofte, men at modellen blot luftes. Modeller af norsk uld har lang levetid og kan være lige fine i flere generationer. Dette gør at norsk uld kan indgå i et mere bæredygtig forbrug.

Vasker du i maskine anbefaler vi at alle modeller i uld vaskes separat på uldprogram for en mest skånsom behandling. Centrifuger og tør modellen liggende fladt, gerne på et håndklæde. Brug aldrig vaskepose når du vasker håndstrikkede modeller i uld. Dette skaber friktion som kan føre til at modellen filter.

Produktinformation

100 % norsk uld

50 gram

91 meter

3,5 - 4 mm

22 m = 10 cm

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel