Lærke Bagger – Strik 2

399.00 kr.

19 på lager

Varenummer (SKU): 20864319 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

“Knit It Out” er bogens mantra og den er meget mere end en strikkebog. Den er nærmere en strikkebiografi, hvor Lærke ærligt fortæller om at strikke sig igennem egne livskriser og bruge strik som en mental frelser.

Bogens 10 opskrifter spænder bredt over sweatre, tasker, jakker, kjoler, puder og kåber, hvor opskrifterne kan varieres i uendelighed alt efter humør, personlighed og livssituation. Bogen henvender sig både til den øvede strikker og til nybegynderen.

Kapitel efter kapitel strikker Lærke Bagger sig gennem sorg, fraværet af en far, et dødsfald, en identitetskrise og en rekonstruktion af sit familieliv. Derudover træder hun i karakter som et menneske med en livslang kærlighed til Barbie. Af samme grund indeholder bogen også opskrifter på highend Lærke Bagger-strik til Barbie.

Lærke Bagger Strik 2 er mere end en strikkebog – det er en strikkebiografi, der udover opskrifter også rummer ærlighed, erindringer, værdier og holdninger til livet som det leves lige nu.

Lærke Bagger er uddannet tekstildesigner fra The Royal Danish Academy of fine Arts med speciale i håndstrik. Lærke Bagger er som strikdesigner spydspidsen for en ny, moderne tilgang til strik. Hendes speciale er restestrik, der er bæredygtigt, personligt og sjovt.

Indbinding: Indbundet

Sideantal: 272

Bogen er udgivet 18/8/2023.

Måske er du interesseret i…