Knit by Moltrup Merino Quarterround – Birk

180.00 kr.

13 på lager

Varenummer (SKU): 13694720 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Knit by Moltrup 100% Merino Quarterround. Hvert fed indeholder 100 gram og 400 meter garn. Garnet kommer i den smukkeste farveskala og Christine, ejeren af Knitbymoltrup gør en dyd ud af at sammensætte smukke nuancer, som hun derefter håndfarver. Merinoen kan bruges til alt fra børnetøj, sweatre, accessories og meget mere. Det er en blød merino der hverken kløer eller fnuldrer meget.

Alt håndfarvet garn er unikt, og det er det smukke ved det. Det betyder også, at alle fed er forskellige, og at du forhåbentligt har købt nok til dit projekt. Hvis du er i gang med et projekt, der kræver to eller flere fed, anbefales det, at du strikker med begge fed skiftevis for at undgå store farveforskelle i det færdige strik.

Strikkefastheden på garnet er 26 masker = 10 cm på pinde nr. 3-3,5. Det vil sige at garnet kan erstatte de klassiske pinde nr. 3 garner som Bøllefrø, Sunday, Arwetta m.m.

Vask:
Håndvask garnet med uldvaskemiddel. Undgå at lade garnet ligge i vand længe. Ved strik/garn i både mørke og lyse farver, kan du eventuelt tilføje lidt eddike i vandet, så farverne ikke bløder sammen. Garnet er superwashbehandlet. Det vil sige at det også kan vaskes på 30 grader uldprogram, i en vaskemaskine du kender godt. Garnet er sw-behandlet fordi det gør det muligt at håndfarve med kraftigere farver. Er garnet ikke sw-behandlet, ville du ikke kunne få samme speckels og nuancer af farve.

Produktinformation

100% Superwashed Merino

100 gram

400 meter

3 - 3,5 mm

26 masker = 10 cm

Håndvask garnet med uldvaskemiddel