Helga Isager & Helga Jóna Thórunnarsdóttir – Handcraft

250.00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 62097431 Kategorier: , ,
Beskrivelse

HANDCRAFT

Denne nye skrikkebog indeholder en grundopskrift på fingervanter og en grundopskrift på vanter, samt et væld af forskellige kanter og mønstre. Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Helga Jóna Thórunnarsdóttir og Helga Isager. Teknikkerne er fint illustreret med tegninger af japanske Toshiko Koikegami.

Helga Jóna og Helga skriver i forordet til bogen:
“Idéen til ’Handcraft’ voksede ud af vores fælles passion for teknikker og detaljer. Vi har undervist sammen i flere år og har samme grundige tilgang til håndværket. Et mønster kan ofte forbedres, så maskerne kommer til at vende helt rigtigt, eller måske skal der strikkes et par masker mere op for at få perfekte kanter. Muligvis er vi de eneste, der ser det, men det er glæden ved at skabe et stykke færdigt håndværk, der driver os begge i vores arbejde og gør, at sweateren eller tørklædet bliver brugt i årevis.
Vi havde lyst til at lave en bog, hvor vi kunne samle nogle af de teknikker og mønstre, vi holder mest af og fandt ud af, at det var oplagt at strikke vanter og handsker, fordi man på et lille stykke strik kommer igennem en masse teknikker.”

Bogen er på 112 sider.
Sprog: Dansk