Hazel – 3 Steel

64.00 kr. Original price was: 64.00 kr..39.00 kr.Current price is: 39.00 kr..
-39%

25 på lager

Varenummer (SKU): 1305407909003 Kategori:
Beskrivelse

Hazel er en skøn blød 100 % økologisk merinould. Ulden har en dejlig blød overflade, som gør den velegnet til både baby- og børnestrik på tykkere pinde. Hazel strikkes på pinde nr. 4-4,5. Hazel er produceret på et spinderi i Europa og er garn af høj kvalitet med omtanke for fåret og uldens naturlige egenskaber.

Det særlige ved Hazel er, at den er økologisk. Det vil sige at jorden, som fårene græsser på, ikke er sprøjtet med pesticider og fårene spiser økologisk foder.

Hazel er desuden mulesing frit. Spinderiet hvor Hazel produceres tager dermed aktivt stilling til dyrevelfærd og sikrer at fåret ikke har været udsat for mulesing. Hazel er heller ikke superwash behandlet. På den måde er uldens naturlige egenskaber bevaret og du får et naturprodukt, der både er isolerende og absorberende.

Vask

Hazel kan vaskes i maskine på 30 grader uldprogram med uldvaskemiddel. Undgå skyllemiddel, da det kan få merinoulden til at filte. Lad det centrifugere let på lave omdrejninger og lad det herefter tørre liggende.

Hazel kan også vaskes i hånden med Eucalan uldvaskemiddel, da sæben er selvopløselig og ikke skal skylles ud. På den måde sparrer du på dit vandforbrug. Kram blot vandet ud af strikken, lad det centrifugere let og lad det herefter tørre liggende.

Produktinformation

100 % Økologisk Uld

50 gram

110 meter

4 - 4,5 mm

20 m x 28 r = 10 x 10 cm

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel