Tante Grøn

“Min søde kollega Sara er hoppet i sommerfavoritterne fra butikken. Når du strikker til sommergarderoben, er det vigtigt at vælge en god kvalitetsbomuld, der holder faconen.

Fælles for nedstående modeller er, at de er strikket i kvalitetsbomuld, der holder sig pæn år efter år.”

Plisse Slipover

Plisse Slipover er en blød og lækker sommertop, en af mine helt klare favoritter i år. Den er strikket i en rigtig god kvalitetsbomuld som er Havblik Tweed, i en helt ny fin sommerfarve. 

Detaljen med de dobbelte flæser tilfører et feminint touch og så er den fantastisk til de lune sommerdage.

Top i Harlekintern

En klassisk sommerbluse med et lille ærme, som du kan tage frem år efter år.

Harlekinmønsteret gør blusen sjov at strikke og så er den smørblød at have på. Top i harlekinmønster strikkes på pinde nr. 3,5 i den bløde bomuld Blomsterfrø.

Sunset Top

En let og behagelig sommertop til når temperaturen er på sit højeste.

Den er strikket i vores meget bløde bomuld Havblik, som er helt fantastisk at strikke i. Trådene deler sig ikke og det er nemt at få et pænt resultat i garnet.

Sunset Top er strikket i perlestrik og er en helt enkel top på pinde nr. 4.

Shangies

Årets sommersandal der findes i den smukkeste farveskala, der passer til ethvert outfit. Her er det farven Sunset Orange. 

De smukke og unikke jute sandaler er specielt designet til at være holdbare, lette og super komfortable!

Den bløde fodsål er dækket med naturlig jute materiale og de bløde iøjnefaldende stropper giver både et smukt mønster og behagelig pasform.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode