Tante Grøn

Strikkeopskrifter på tasker og punge fra PetiteKnit

Skal tasken være anderledes og unik? Ja, så har Petit Knit også flere gode opskrifter på tasker, shoppere, punge og clutches. Designs der giver dig og din stil et blødt og varmt udtryk.

Giv dig fx i kast med den søde Honey Bucket Bag fra PetiteKnit eller den rummelige og lækre Technicolor Shopper fra PetiteKnit.

Accessories fra PetiteKnit

Også i småtingsafdelingen findes der en masse lækre designs og strikkeopskrifter fra PetiteKnit. Og bare fordi, det er småt, bliver det bestemt ikke mindre sjovt at strikke – eller iklæde sig!

Huer er for alvor blevet en del af accessories-garderoben – nærmest året rundt. Og bare inden for huer og hovedbeklædning finder du mere end en håndfuld forskellige designs. Kast dig for eksempel ud i en September Hue fra Petite Knit – eller var det noget med et modefænomen i form af en PetiteKnit November Balaclava?

I den anden ende – ja, bogstavelig talt – byder PetiteKnit på søde, varme og smukke strømpe-designs. Et par PetiteKnit Ruffle Socks vil for eksempel gå godt til bare ben i forårets smukke kjole-outfits.

PetiteKnit-opskrifter til børn og babyer

Kommer der en lille ny i familien eller vennekredsen? Så er en blød pakke fyldt med babystrik altid et hit. PetiteKnit har et væld af skønne strikkedesigns til børn og babyer.

Her i vores lille strikkeunivers finder du altid masser af søde, seje, lune strikkeopskrifter til børn – og det er selvfølgelig inklusivt garn. Find for eksempel opskrifter på:

 • Sovedragter
 • Savlesmække
 • Børnesweatre
 • Heldragter
 • Kjoler

PetiteKnits Seaside Sweater og Sunday Suit er eksempler på børnestrik, du aldrig går galt i byen med!

Garn i samarbejde med PetiteKnit

PetiteKnits samarbejde med Sandnes er blevet til garnet “Sunday”. Det er en 100 % merinould til pinde nr. 2,5 og 3. Garnet har en blød overflade, som gør den skøn til både baby- og børnestrik og anvendelig til mange opskrifter og i forskellige strikkefastheder.

Sunday er blandt andet også populær, fordi den findes i en stor farveskala. Drømmer du om en helt bestemt farve til dit projekt, er chancen for at finde den helt rigtige farve i Sunday stor. Du finder også mange af farverne i forskellige toner og nuancer.

Double Sunday er en tykkere version af Sunday-garnet. Double Sunday er til pinde nr. 3,5-4 og er også en skøn blød 100 % merinould.

Alle garner fra Sandnes i samarbejde med PetiteKnit er selvfølgelig mulesing-frie.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  0
  Din Kurv
   Udregn levering
   Tilføj rabatkode