Tante Grøn

“Der er ikke noget skønnere end babyer i hjemmestrik. Der er lagt kærlighed i hver eneste maske til den lille ny. Læs med og se nyhederne og bliv inspireret til babystrik.”

Vanilla Baby Blanket

Det blødeste lækre babytæppe strikket i Bøllefrø merinould. Babytæppet har et eksklusivt look og er så kært at svøbe den lille nyfødte i på vej hjem. 

Det er en ære at strikke et babytæppe og for forældrene er det så anvendeligt og fantastisk at have. Vanilla Baby Blanket er strikket på pinde nr. 3 og der går 7 nøgler Bøllefrø til babytæppet.

Hente Trøjen

Hente Trøjen er tiltænkt til den første køretur hjem. Klædt godt på i blød hjemmestrik. Hentetrøjen er strikket i Bøllefrø merinould på pinde nr. 3.

Opskriften går fra 3 mdr. Det er størrelsen jeg altid strikker, da det er svært at vide hvor stort barnet bliver. Så gør det ikke spor at lave et lille ombuk på ærmerne.

Seaside Set

Seaside sættet er til de helt små. Kender du nogle der skal have et vinterbarn, er sættet fantastisk. Det indeholder både en dejlig blød sweater og bukser til.

Sættet er strikket i Sunday merinould som findes i mange fine farver.

Pumpkin Ball

En sød lille hæklet græskar lignende bold, som er nem at holde for baby.

Brug dine fine bomuldsrester og skab et sødt stykke legetøj til den lille ny.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode