Tante Grøn

“Daisy Bag er en fin og sommerlig taske, hæklet i oldemorsfirkanter. Det smukke blomstermønster kan varieres i mange forskellige farver, og du kan nemt give tasken dit helt eget og unikke udtryk.”

Konstruktionen på Daisy Bag er enkel og selv nybegyndere i hækling kan være med. Først hækles blomsterfirkanterne, som efterfølgende hækles sammen. Afsluttende hækles en muslingekant på. De fine bambushanke monteres og du er klar til at indtage sommeren med din nye Daisy Bag.

Daisy Bag er ogå smuk hæklet i ensfarvet og får et mere simpelt look. Havblik er en fantastisk garn at hækle i, da trådene ikke deler sig særlig nemt og den holder faconen. 

Havblik findes i over 50 forskellige farver, så du kan sammensætte din helt egen Daisy Bag i en smuk farveskala. Daisy Bag er også oplagt til at bruge dine bomuldsrester i forskellige farver.

Martha har designet en sød, smuk og meget elegant bøllehat, som kan bruges henover sommeren. 

Den er designet med samme smukke oldemorsfirkanter med blomstermotiv, som fra Daisy Bag. Konstruktionen er enkel, så selv nyopstartede hæklere har mulighed for at være med.

Farvekombinationerne er mange, og det er derfor muligt at skabe sin helt egen unikke bøllehat i vores Havblik garn som kommer i over 50 forskellige farver.

Ligesom Daisy Bag, er Daisy Hat også en oplagt mulighed for at kigge i gemmerne og få tømt ud i dine bomuldsrester.

 

“Vores Havblik garn er en skøn bomuldgarn, der forbliver blød og holder facon. Den egner sig derfor enormt godt til både Daisy Bag og Daisy Hat.”

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode