Tante Grøn

“Mangler du inspiration til sommervenlige projekter, har vi her samlet lidt bud på gode projekter til sommerferien.”

Summer Night Sweater

Denne fine model er lige hoppet af pindene og har de skønneste pufærmer. Sweateren har et kort og bredt snit, der gør den utrolig sød både til nederdel og højtaljede bukser. Den er også sød til at trække over en kjole en kølig aften.

Den er strikket på pinde nr. 5, så den er hurtigt strikket. Modellen har skrå skuldre, som gør at den falder flot. Vi har strikket den i Tante Grøn Silk Mohair farve 63 Mint, men du kan se mange flere smukke farver hvis du trykker her på linket. 

Stockholm Sweater

Sweateren fra Petiteknit er hendes velkendte Stockholm Sweater. Nogle har også strikket Slipoveren, men denne model er med v-hals. Den er strikket i to tråde Isager Silk Mohair i den flotte koboltblå farve 44

Har du lidt svært med mohair eller uld, kan den også strikkes i Havblik. Så skal du blot omregne garnforbruget.

Tip til omregning af garnforbrug

Eksempel:

Find ud af hvor mange nøgler du skal bruge til modellen. Til en str. M er det fx 10 nøgler Isager Silk Mohair. Herefter dividerer du det med Havbliks løbelængde på 275 meter. Det giver 7,7. Dividerer det med 2, fordi du kun skal strikke med en tråd (da Havblik er tykkere). Det giver 3,8 nøgler Havblik og derfor runder vi op til 4 nøgler.

Holiday Stripe Bag

Holiday Stripe Bag er den perfekte projekttaske til sommerferien, hvis du mangler et nemt hækleprojekt.

Det er også den lille hurtige taske til at handle med sammen med indkøbskurven. Der er plads nøgler, mobil, pung, sprit og måske et lille strikketøj og et lille.

Shangies by Stilov

Nye farver – vi elsker dem!
De smukke og unikke jute sandaler er specielt designet til at være holdbare, lette og super komfortable og så vejer de kun 200 gram!

Shangies kan anvendes når som helst og hvor som helst – til fest, koncerter, stranden eller som indesko.

Shangies fås i 13 forskellige farver, så du finder nemt lige den farve der passer ind i din garderobe.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode