Tante Grøn

“Vi går den kolde tid i møde og derfor har jeg samlet fire gode projekter, som jeg synes er uundværlig i de kolde måneder.”

Valley Hood

Valley Hood er en rigtig lækker og blød hætte med halsedisse. Den er super anvendelig til de blæsende efterårsdage vi går imøde.

Valley Hood er så behagelig at have på. Hovedstykket er designet med et oversize fit, så hætten falder smukt på hovedet og med et vis bevægelsesrum, dog uden at blive for løs.

Hazel Hood

Hazel Hood er skøn at have på i de kolde måneder, da den både giver varme om hovedet, halsen og ned over brystet og nakken. Den er virkelig smuk i halvpatent hele vejen igennem og så er den strikket i den bløde merinould Hazel og Silk Mohair.

Fælles for både Hazel Hood og Valley Hood opskrifterne er, at de er udførligt beskrevet, så selv nye strikkere kan strikke med.

Hazel Hue

Hazel Hue er strikket i den lækreste kombi af blød økologisk merinould og Silk Mohair. Huen strikkes i perlerib, der giver et smukt og enkelt mønster, på hele huen.

Udforsk de spændende farvespil ved at vælge forskellige farver i de to garnkvaliteter, eller vælg farver i samme nuance for et mere klassisk udtryk.

Den er virkelig et smukt stykke tilbehør til efterårsgarderoben og så er den sjov at strikke.

Hazel Pandebånd

Mangler du et fint og feminint alternativ til den klassiske hue, så er vores Hazel Pandebånd måske noget for dig?

Jeg har strikket det til min mor, til når hun går tur i skoven. Det er en favorit fordi den luner ørerne, men bliver ikke for varm på gåturen.

Pandebåndet strikkes i vores meget bløde økologiske merinould Hazel. Pandebåndet er strikket i halvpatent og har den fineste sammensyning foran, der danner et twist.

Mere efterårs inspiration

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode