Tante Grøn

“Er alle dine striktrøjer lagt på ‘pause’ her henover sommeren? 

Så trænger de måske til lidt omsorg og forkælelse, så de kan være klar til sweater-sæsonen igen melder sin ankomst. Vi har massere af gode bud på, hvad du kan gøre, for at give dem nyt liv.”

Uldkam

Er dine sweatre blevet lidt langhåret eller fnulleret at se på, så kan du nemt børste dem med en uldkam. Herefter vil din sweater komme til at se ud som ny, og lysten til at bære den vil formentlig stige.

Cedertræsblok

Du kan forkæle dit strik med en dejlig luftning udendørs i skyggen eller du kan sørge for, at der ikke kommer ubudne gæster ved at lægge en af Tante Grøns cedertræsblokke mellem dem.

Strikkeelastik

Måske det er den helt gode gamle yndlingssweater, som har været trukket over hovedet mange gange, som fortjener lidt opmærksomhed. Her kan det ske, at halsen er blevet en smule løsere end oprindeligt. Det vil derfor være muligt at friske den op med en strikkeelastik, som kan stramme halsen op og give sweateren nyt liv, så den kan holde endnu et par sæsoner.

Uldsæbe

Du kan også forkæle dit strik med en god spa dag i en af vores lækre uldsæber fra Eucalan.

Sæberne fåes i 3 forskellige størrelser, i op til 5 forskellige dufte.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode