Tante Grøn

Når temperaturen falder udenfor, er der intet bedre end at bruge tiden på et lækkert strikkeprojekt mens vinden rusker i blandene. Vi har samlet fire farverige projekter, som kan inspirere dig til at sætte lidt farve på de kolde efterårsdage.”

Evergreen Sweater

Evergreen Sweater er strikket i Cloud, som er en skøn blød blow yarn. Cloud har et virkelig fint harmonisk farveskift og findes i så mange fine nuancer. 

Det er et sjovt projekt, med det smukke farveskift i garnet, som gør at der sker noget gennem hele projektet. Man får hele tiden lyst til en pind mere, for at se hvilken farve næste stribe bliver. 

Terrazzo Sweater

Terrazzo Sweater fra Petiteknit er en skøn sweater med det fineste farvespil. Sweateren har høj rullekrave og brede ribkanter.

Sweateren strikkes i en tråd Isager Silk Mohair og en tråd Noro Silk Garden Sock. Det smukke farvespil fra Noro garnet træder frem gennem hele sweateren, og alt efter hvilken følgetråd du vælger, kan du tone din sweater i den farve du ønsker.

Cardigan No. 8

Cardigan No. 8 fra My Favourite Things Knitwear er en oversize cardigan med v-hals og lommer. 

Den boxy silhuet og de ekstra lange ærmer, giver den det helt rigtige boyfriend-fit, mens den dybe v-hals tilfører cardiganen et feminint udtryk.

Til dette kit er valgt en kombination af Madara fra Noro og Alpaca 1 fra Isager, som giver cardiganen et smukt farvespil.

Mood Sweater

Mood Sweater fra Spektakelstrik er en sjov og farverig sweater med smileymønster. 

Mødrehjælpen og Spektakelstrik er gået sammen om at strikke det gode humør frem i Danmark, fordi det glade børneliv er en fælles sag.

Mood Sweater kan strikkes til hele familien, da opskriften fås til både dame, herre og barn.

Sweateren strikkes i Peurvian Highland Wool, som har en bred farveskala, og du kan derfor lave din Mood Sweater i netop dine yndlingsfarver.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode