Tante Grøn

“Har du endnu ikke set “Det Strikker Helt Af” med Ane Cortzen på DR2, er det en klar anbefaling herfra.

Udsendelsen giver et skønt indblik i strikkens mange facetter. Strik har fået et kæmpe comeback, og derfor har Ane sat sig for at undersøge, hvorfor så mange mennesker nærmest bliver afhængige af at strikke.”

Håndarbejdsfrygt

I udsendelsen kom bl.a. Lærke Bagger og Ane Cortzen ind på, at se sin håndarbejdsfrygt i øjnene. Det har Lærke Bagger også sat fokus på i hendes #nofearkal (no fear knit along). Her skal man strikke sammen, men strikke noget som appellerer til ens håndarbejdsfrygt. 

Både Lærkes og Anes frygt er kabelstrik. Lærkes er mest fordi hun ikke kan se tv imens. Derfor tænkte jeg det var oplagt at skrive lidt om kabelstrik, da jeg netop selv har besluttet at se min egen kabelstrikkede håndarbejdsfrygt i øjnene.

Kabelstrik

Kabelstrik eller snoninger er faktisk ganske enkle at strikke. Oftest tager du masker af på en hjælpepind og lægger hjælpepinden foran eller bagved arbejdet. Herefter strikker du et par masker og efterfølgende strikker maskerne fra hjælpepinden. 

Jeg er nu selv gået i gang med Pearl Sweater og det går let og hurtigt på pinde nr. 6 med helt enkle snoninger.

Er du nysgerrig på, at se hvordan snoninger strikkes, kan jeg anbefale vores hjælpevideo til snoningerne på Pearl Sweater. 

Snoninger er slow fashion. Det tager lidt længere tid at strikke, men det er smukt, og så er det faktisk ganske nemt.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode