Tante Grøn

“Vi får ofte spørgsmålet om vi har et alternativ til silk mohair. Et alternativ der ikke er så langhåret, som er blødt og som er samme tykkelse.

Jeg har samlet en lille oversigt til dig på alternativer til silk mohair.”

North

North giver et fjerlet og eksklusivt resultat. Den består af 50% Fin Merinould, 30% Silke & 20% Cashmere. Nøglet vejer 25 gram og har en løbelængde på 275 meter. I nogle opskrifter vil du derfor skulle bruge lidt mindre garn med North.

North er dermed et godt alternativ, som ikke fælder, er smørblødt og har samme tykkelse.

Alpaca 1

Den fine tynde 100 % alpaca tråd bruges oftest som en følgetråd, men er også særdeles velegnet til fine tynde lette sjaler. Det er en blød delikat garn, i en smuk farveskala, der passer i farverne til Isagers andre garnkvaliteter.

Alpaca 1 løber 400 meter, så vær opmærksom på, at du skal bruge mindre garn, hvis du erstatter den med silk mohair.

Alva

Alva er spundet af 100 % alpaka. Den er perfekt som følgetråd ligesom en silk mohair. Den er også rigtig lækker at strikke i to tråde, så du opnår en let og lækker strik.

Alva er i nøgler af 25 gram med en løbelængde på 175 meter. Du kan derfor sagtens slå dig løs og bruge mange farver i dit strik med Alva.

Midnatssol

Midnatssol er en blød garn, der består af alpaca, merinould og tencel.

Tencel er et naturprodukt og et miljøvenligt alternativ. Midnatssol er derfor et ansvarligt alternativ til silk mohair. Løbelængden er 200 meter, så i nogle opskrifter vil du skulle bruge et nøgle mere af Midnatssol.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode