Tante Grøn

“Min sommergaderobe skal i år består af Sunday TeePlisse Slipover og Ankers Sommerbluse. Fælles for de tre modeller er, at de er strikket i to virkelig lækre bomuldskvaliteter. 

Bomuld har været kendt for at kunne blive hårdt og ude af facon, men det bliver det slet ikke, hvis du vælger en bomuld af god kvalitet. Derfor kan du roligt strikke din sommergaderobe i bomuld.”

Plisse Slipover

Plisse Slipover er både fin som en vest over en skjorte på køligere dage og på lune dage som sommertop.

Flæsen ved ærmegabet gør toppen ekstra feminin og så har den en skøn pasform. Den er strikket i Havblik Tweed, som i looket minder om råsilke. Det er dog 100 % bomuld og den er så blød og lækker.
 
Plisse Slipover er et must have i sommergarderoben.

Ankers Sommerbluse

Ankers Sommerbluse er ved at være en klassiker og har en rigtig god pasform. Bærestykket i rib sidder fantastisk og gør blusen sjov at strikke.

Jeg elsker at strikke til sommergaderoben, så jeg slipper for at strikke ærmer. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan.

Maj Vest

Maj Vest er en smuk vest, der er strikket i vores bløde bomuld Blomsterfrø.

Den findes i enormt mange farver, så du har mulighed for at strikke lige den farve du ønsker. Vesten er rigtig flot til en sommer nederdel.

Sunday Tee

Sunday Tee er en rigtig fin t-shirt med et smukt mønster på bærestykket.

Den er strikket i Blomsterfrø og har fine detaljer med de ombukkede kanter. 

I butikken har vi Sunday Tee strikket op i Blomsterfrø farve 10 Lyseblå, den bliver så populær til sommer.

Strik til sommer

Hvis du mangler ekstra inspiration til sommergaderoben, kan jeg varmt anbefale Susie Haumanns nye hæfte Strik til Sommer.

Wauw hvor er der mange fine modeller både til rigtig lune dage og til lidt køligere sommerdage.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode