Tante Grøn

“Hvor er det dejligt at vejrudsigten lover godt vejr i påsken. En sweater på og frem med strikketøjet på terrassen. Det bliver virkelig skønt. Jeg har samlet lidt inspiration til projekter, der helt sikkert skal med i weekendtasken til sommerhuset. Der er ikke noget bedre end at have god tid til sit strikketøj.”

Simple Scrunchie

Simple Scrunchie er perfekt til dig der er nybegynder i strik eller hvis du har brug for et nemt projekt. Nogle gange er det også rart, at have en kombination af noget nemt at strikke og noget der er lidt mere avanceret. 

Alt du skal bruge til Simple Scrunchie er en hårelastik, en mohair rest og pind nr. 3.

Wupti så har du jordens fineste strikkede scrunchie. Den her heldigvis hurtig at strikke hvis din datter, barnebarn eller veninde også forelsker sig i denne fine scrunchie!

Aspire Sweater

Aspire Sweater er en helt enkel fin model strikket i smørblødt garn. Den har fine detaljer med drejede masker og passer perfekt til hverdagsbrug eller ud over en kjole her til foråret. 

Aspire Sweater er en nem opskrift og så har den en fantastisk pasform. En helt basic sweater der er et must i garderoben.

Pearl Sweater

Pearl Sweater er ideel til påskeferien, fordi den kræver lidt mere opmærksomhed end en glatstrikket sweater. Pearl Sweater strikkes heldigvis på store pinde, så det går lidt hurtigere. Den er tilmed strikket i den blødeste garn Snefnug. 

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode