Garnforbrug og Størrelser

Her kan du se hvor mange nøgler du skal vælge til din opskrift.

Garnforbrug

SML
Cashmere223

Nakedknit – The Shell Bra

303.00 kr.

Fra 303.00 kr.
Dette produkt indeholder en udprintet opskrift og garn
Cashmere
S (2) M (2) L (3)
Antal:-+
Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Dette produkt indeholder garn og opskrift

The Shell Bra er en bandeau-inspireret BH, som kan strikkes med eller uden stropper og strikkes efter dine egne brystmål i str. S (M) L.  

OBS! Størrelserne, som er angivet i opskriften, er en form for skålstørrelse og ikke din almindelige størrelse på dit tøj. Størrelsesangivelsen S/M/L dækker nemlig her over din barms størrelse og ikke dit omfang om livet eller over skuldrene. Størrelserne på skålene (som her kaldes S/M/L) skal altså betragtes særskilt fra din overkrops mål. Båndet under barmen og bagom ryggen samt stropper strikkes efter mål undervejs.

Den strikkede bh er noget mere blød og justerbar end de bh’er, som købes i eksempelvis bomuld eller polyester. Dermed er det vores håb at kunne inkludere mange (forskellige) barme i den mere brede skålstørrelse, som S/M/L her dækker over. BH’en strikkes i ét stykke, hvor man starter under højre arm og bevæger sig hen over højre bryst, så kavalergang, hernæst venstre bryst for til slut at strikke rygstykket. Båndet under brystet, som bliver til båndet omkring ryggen, kan derefter foldes dobbelt og sys løst sammen, så det bliver til en tube-form. Til sidst samles masker op i kanten af BH’ens to skåle, hvorfra stropperne strikkes og monteres på  BH’ens rygbånd.

Strikkefasthed:
29 m = 10 cm

Vejlende pinde:
Strikkepinde str. 3 eller en kort rundpind str. 3
Str. 3 strømpepinde (kan undværes)

Materialer:
1 stk. maskemarkør
1 stk. sikkerhedsnål
1 stk. bred elastikbånd (min. 50 mm), længden skal kunne nå om rundt brystet
1 lille maskeholder (eller maskewire str. s)
1 stk. målebånd
1 stk. saks
1 stk. stumpe nål til at sy og montere garnenderne
Evt. 1 stk. maskewire