Knitpro – Krydsnøgleapparat

999.00 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): 8907628000387 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Krydsnøgleapparatet fra Knitpro gør det legende let at vinde garn op til strikke- og hækleprojekter. Det fine krydsnøgle apparat fra Knitpro er håndlavet af birketræ og er et solidt garnværktøj med tjek på kvaliteten. Du kan hermed nemt forvandle fed til garnøgler. Den kan vinde op til 450 g garn på dets spindel. Er det tykkere garn er det selvfølgelig færre gram garn af gangen.

Der er tænkt på mange gode funktioner ved dette krydsnøgleapparat. Der er skridsikre gummiplader under, så krydsnøgleapparatet ikke skrider eller ridser bordpladen ved brug. Der er selvfølgelig også en bordklemme, så krydsnøgle apparatet kan spændes fast til en bordkant. Det betyder, at du ikke skal bruge kræfter på at holde krydsnøgleapparatet fast, når du vinder garnet op, og det gør oplevelsen meget mere behagelig. Bordklemmen er i metal og meget let at indstille til forskellige tykkelser. Knitpro har ligeledes gjort sig umage for at designe med en anti-friktions mekanisme, som sikre en god og behagelig rotation, når garnet vindes op.

Herudover kan du med fordel kombinere krydsnøgleapparatet med en garnvinde, så processen bliver hurtigere og garnvinden kan holde styr på det løse garn imens.

Farve og materiale: Birketræ (natur)

Anvendelse af Knitpro Krydsnøgleapparat

A: Spænd krydsnøgleapparatet fast til en flad overflade, fx. et bord med klemmen og fastspænd derefter klemmen ved hjælp af vingemøtrikken, så den sidder godt fast til bordet.

B: Placér det store gummibånd rundt om drejeskiven med håndtaget og trætrissen hvor nøglet dannes.

C: Før garnenden gennem øjet i toppen af metalstangen og tråd garnet gennem de to kløfter i toppen af spindlen.

D: For at begynde er det vigtgigt at starte med at dreje langsomt fire-fem gange med håndtaget. Når drejebevægelserne begynder at være mere stabile, kan du øge tempoet. Du bør holde garnet fra garnøjet lidt stramt og lade garnet glide uagtsomt mellem dine fingre, mens det vindes op. Drej derfor ikke for hurtigt med håndtaget, da det kan risikere at gøre dine garnnøgler uformelige.

E: Når du er færdig med at vinde garn, fjerner du forsigtigt nøglet ved at skubbe det op til toppen og du er færdig.