Garnforbrug og Størrelser

Her kan du se hvor mange nøgler du skal vælge til din opskrift.

Størrelse og mål

Onesize
Længde (cm)112
Højde (cm)38

Garnforbrug

Onesize
Bøllefrø2
North1

Ivory Scarf

249.00 kr.

249.00 kr.
Dette produkt indeholder en printet opskrift og garn
Bøllefrø
Onesize (2)
Antal:-+
North
Onesize (1)
Antal:-+
Beskrivelse

Dette produkt indeholder opskrift og garn

Ivory Scarf er et strukturstrikket tørklæde, som er designet på den særlige måde, at det er smukt på både ret- og vrangsiden. Der sker noget nyt og spændende gennem hele arbejde.

Ivory Scarf er strikket i en kombination af én tråd Bøllefrø og én tråd North. Vi har valgt at strikke Ivory Scarf i denne kombination, fordi Bøllefrø er en mulesingfri, skøn og blød merinould, som ikke er superwashbehandlet. På en måde er uldens naturlige egenskaber bevaret, og du får et naturprodukt, som både er isolerende og absorberende. North tilføjer et fjerlet og eksklusivt udtryk, da den består af 50 % Fin Merinould, 30 % Silke og 20 % Cashmere. North er en helt unik garn, da den kun produceres et sted i verden. Det er en langsom og helt unik produktionsproces, fordi garnet er så delikat og let.

Et lille tip, når du skal strikke Ivory Scarf, er at sætte en maskemarkør for hver 10énde pind, så du altid ved, hvor du er nået til, hvis en fejl sniger sig ind. Det er en fordel at kunne trævle op til en omgang med en maskemarkør, som man ved fx er omgang nr. 30, og derved nemt kan bevare overblikket.

Vejledende pinde:
Rundpind 4,5 mm 80 cm.

Strikkefasthed:
13-14 m x 24 p = 10 x 10 cm – strikkefastheden ændrer sig alt efter hvilket segment i tørklædet man måler