Footprints 04

99.00 kr.

23 på lager

Varenummer (SKU): 7611862320897 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Footprints fra Lang Yarns er et utroligt spændende nøgle, perfekt til at pifte en klassisk basisstrik op.

Det fængende farvespil danner hverken klassiske striber eller mønster, men ligger sig tilfældigt. Du opnår derfor et helt unikt udtryk i din strik, som er svær at opnå på anden hvis.

Footprints er oprindeligt tiltænkt som et strømpegarn, men med den interessante blanding af bomuld, uld og polyamid er det et alsidigt garn, som nemt kan bruges i andre projekter som en sweater eller taske. Derudover er Footprints superwash behandlet, hvilket betyder, at det roligt kan tåle en tur på uldprogrammet i vaskemaskinen, og dermed også trygt kan sendes med i daginstitutionerne.

Footprints kommer i nøgler af 100 g, og med en løbelængde på 400 m når man langt på få nøgler. Vi har i butikken strikket Monday Sweater af PetiteKnit i Footprints og Silk Mohair, her er der brugt 3 nøgler af Footprints til størrelse M. Ønsker du at strikke et par sokker i Footprints, er et enkel nøgle nok til et par, helt op til strørrelse 46.

Footprints har en vejledende pindestørrelse på 2,5-3,5 mm i enkelttråd. Strikkes der med en følgetråd som fx Silk Mohair vil den anbefalede pindestørrelse være 4-4,5 mm.

Produktinformation

45% Bomuld, 42% Ren ny Uld & 13% Polyamid

100 gram

400 meter

2,5 - 3 mm

30 m = 10 cm

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel