Handelsbetingelser

 

Ved handel på vores hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.tantegroen.dk

Tante Grøn er en webshop og fysisk butik beliggende i Odense C.

Tante Grøn ApS
Vestergade 7
5000 Odense C
salg@tantegroen.dk
TLF: 66132448
CVR: 28699190

Alle opskrifter købt hos Tante Grøn i butikken eller på webshoppen må ikke kopieres, deles eller videresælges. Færdigstrikkede produkter må ikke markedsføres med henblik på videresalg. Ligeledes har fotografen ophavsret på alle fotos.

Salg

Alle priser er inkl. moms (25%) og i DKK. Du kan betale med Dankort, VISA eller Mastercard. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen sendes.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede og udsolgte varer, afvigelser fra det skrevne eller det viste billede. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Leveringstid

Alle ordrer sendes som hovedregel som pakker med PostNord. Prisen er 39 kr. for levering til valgfrit udleveringssted og 59 kr. for hjemmelevering. Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00. Ordrer afgivet på lør-, søn- eller helligdage, bliver normalt afsendt førstkommende hverdag.

Skulle varen være udsolgt, kan der opstå ventetid og det beklager vi. Du vil blive kontaktet, hvis dette skulle være tilfældet. I forbindelse med specielle tilbud, specielle aktiviteter eller ferier, kan der opstå længere leveringstid.

Så snart varen er afsendt trækkes beløbet fra din konto. Når varen er klar til afhentning, får du en besked via sms eller mail fra fragtfirmaet, så tjek at disse oplysninger er korrekte.

Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelse, hvis din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.

Reklamationsret og returnering

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen, skader, slitage, forkert vask og pleje af tekstiler.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Tante Grøn
Vestergade 7
5000 Odense C
salg@tantegroen.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varer der ønskes returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage og stand.

Pak derfor dine varer forsvarligt ind og send dem som pakke med PostNord eller GLS, hvis du ønsker sporing og forsikring af de returnerede varer. Husk at gemme din forsendelseskvittering, som dokumentation for at varerne er afsendt og overdraget til fragtfirmaet.

Hvis du returnerer hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Vælger du at returnere dele af dit køb, bliver beløbet på varen refunderet, dog ikke fragten.

Hvis du fik fri fragt og efter returnering ikke længere opfylder betingelserne for fri fragt, modregnes fragten i det beløb, der tilbagebetales.

Ved uafhentede pakker eller pakker, hvor modtagelse er nægtet, fratrækkes returneringsomkostninger i det beløb, der tilbagebetales.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostningerne skal du selv afholde. Ved returnering bærer du selv risikoen for varerne i pakken indtil Tante Grøn har modtaget den.

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer herunder opskrifter sendt via e-mail.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@tantegroen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Elektroniske varer/ PDF Opskrifter
Opskriften sendes til din mail, som en PDF-Fil. Det er derfor vigtigt, at når du indtaster din mailadresse korrekt ved betaling.
Vores opskrifter kan downloades i 30 dage, hvor vi anbefaler at få den hentet ned lokalt på computer eller telefon inden download udløber.
Elektroniske opskrifter tages ikke retur. Kontakt salg@tantegroen.dk, hvis der opstår fejl ved download af elektronisk opskrift inden for 7 dage efter køb. Download og kontrol af den elektroniske opskrift er dit ansvar. Ny elektronisk opskrift udsendes ikke efter perioden på de 7 dage er udløbet.
Opskriften er kun til privat brug. Det er ikke tilladt at sælge/sende eller på nogen anden måde give opskriften videre. Det færdige produkt må ikke sælges videre.