Garnforbrug og Størrelser

Her kan du se hvor mange nøgler du skal vælge til din opskrift.

Størrelse og mål

Onesize
Højde (cm)32 cm
Bredde (cm)32 cm
Dybde (cm)12 cm

Garnforbrug

Onesize
Havblik 07 Vanilje (bundfarve)2
Havblik 33 Citrongul1
Havblik 92 Himmel1
Havblik 101 Lys Græsgrøn1
Havblik 25 Mørk Orange1
Havblik 49 Laks1

Daisy Bag – Digital Opskrift

45.00 kr.
Beskrivelse

Dette produkt er elektronisk og på dansk

Daisy Bag er en sommerlig hæklet taske.  Tasken er hæklet i oldemorsfirkanter med et smukt blomstermotiv, som kan varieres i mange fine farver. Daisy Bag er ogå smuk hæklet i ensfarvet og får et mere simpelt look. Havblik er en fantastisk garn at hækle i, da trådene ikke deler sig særlig nemt og den holder faconen. Havblik findes i over 50 forskellige farver, så du kan sammensætte din helt egen Daisy Bag i en smuk farveskala. Daisy Bag er også oplagt til at bruge dine bomuldsrester i forskellige farver.

Konstruktionen på Daisy Bag er enkel og selv nybegyndere i hækling kan være med. Først hækles blomsterfirkanterne, som efterfølgende hækles sammen. Det danner taskens sider og bund. Disse forbindes slutteligt og en afsluttende muslingekant hækles på. De fine bambushanke monteres og du er klar til at indtage sommeren med din nye Daisy Bag.

Størrelse og mål:
Bredde 32 cm / Højde 32 cm / Dybde 12 cm

Garnforbrug:
200 g bundfarve og 150 gram rester i Havblik fra Tante Grøn (100 g = 275 m). Daisy Bag er hæklet  i følgende farver: 07 Vanilje (bundfarve), 33 Citron Gul, 92 Himmel, 101 Lys Græsgrøn, 25 Mørk Orange og 49 Laks

Vejledende Hæklenål:
Hæklenål str. 3,5 mm

Hæklefasthed:
18 m x 18 rækker = 10 x 10 cm i fastmasker

Materialer: 
Plexiglasbund 10 x 30 cm.

Hvis det ønskes, at tasken skal have et mere fast udtryk, kan der tilføjes en bund, som giver form og stabilitet i tasken. Vi benytter plexiglas og du kan eventuelt hækle et cover omkring.

Du skal ligeledes bruge 2 bambushanke.