Beach Top – Opskrift/Pattern

45.00 kr.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Beskrivelse

Beach Top – dette produkt er digitalt og på dansk

Beach Top er en bikinioverdel, som er nem at hækle. Du kan variere Beach Top med flere farver, så der dannes et smukt mønster på bikinien. Det kan ikke anbefales, at tage en dukkert i bikinien, men den er fin at have på indenunder en kjole eller blazer til lune sommerdage.

Kontruktion:
Bikinitoppen består af to dele, som hækles sammen til sidst med et hæklet bindebånd. Hver bikiniskål hækles fra midten og ud til ønsket størrelse.

Garnforbrug:
1 ngl Havblik (ca. 35 g benyttes) (100 g = 275 m) evt. 5 g Stellaris glimmergarn fra Kremke

Garnforbrug til flerfarvet variant:
Bikinitoppen kan hækles i flere farver med farveskift gennem hele arbejdet. Her benyttes ca. 31 g Havblik fv. 01 Råhvid (bundfarve), 18 g Havblik fv. 14 Nude (mønsterfarve), ca. 5 g Stellaris glimmergarn fra Kremke i fv. 183 Creme Gold (hækles med gennem hele arbejdet).

Størrelse: 
Toppen hækles fra midt under hvert bryst og ud til ønsket størrelse

Størrelsesguide:
Størrelsen på bikinitoppen øges via antallet af omgange. Mål gerne under brystet og fra bund til top. Prøv eventuelt skålen på og bedøm størrelsen undervejs.

Vejledende hæklenål:
2,5 mm

Hæklefasthed:
Ca. 28 fm = 10 cm

Tip til markering af omgange:
Brug gerne Cocoknits Split Ring Markers til markering af masker. De er nemme at tage ud og sætte tilbage med én hånd. Brug gerne en markør gennem hele arbejdet, når dette beskrives, da det kan være svært at ramme samme sted næste omgang. Det kan resultere i, at skålen trækker skævt.

Yderligere information
Sprog / Language

Dansk