Erfaring

I Tante Grøn har vi 36 års erfaring. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet. Vi lægger vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning.

Butikken har udviklet sig gennem mange år og vi har stadig fokus på masser af inspiration både til dem der elsker at hækle og strikke. Vi lægger vægt på den gode service og vejledning, samt at give hver kunde en god oplevelse.

Kvalitet frem for alt

Tante Grøns garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpakka, silke og mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere.

Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se fx vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Eget design

Vi designer selv opskrifterne og her er vi inspireret af det klassiske og den nutidige mode.

Vi lægger vægt på et klassisk design med en god pasform. Opskriften skal være nem at finde ud af og det skal være en fornøjelse at strikke.

Vi designer både strikke – og hækleopskrifter til børn og voksne og spændende interiør. Vi er heldige, at kunne sammensætte vores egen farveskala i Tante Grøn garnene, som giver rig mulighed for vores kreativitet og masser af leg med farver og sammensætninger.

God oplevelse

Vi lægger vægt på, at give dig en god oplevelse, hvad enten du møder os i den fysiske butik eller i webshoppen. Hos os er der plads til de erfarne kreative og nybegynderne.

Besøg butikken

I butikken som ligger på Odense gågade overfor rådhuset, har vi en skøn blanding af garner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Tante Grøn har også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at se dig.

Her har du mulighed for at se butikken fysisk, få god vejledning af vores dygtige personale, mærke på garnerne og bliv inspireret til nye projekter.

Inspiration til dit næste projekt?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og være den første til at modtage nyheder fra os.