Påskeæg 2022

Fra 499.00 kr.
Ikke på lager
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Beskrivelse

Årets Påskeæg – limited edition 2022 – Til strikkeren 

Vi har glædet os meget, til at kunne tilbyde dig forkælelse op til påske.

Det er måske gaven til dig selv, en du holder af, din mor, mormor/farmor eller en god veninde. Indholdet er specielt udvalgt til påskeægget og består af særligt udvalgt garn, helt nye spændende opskrifter og lækkert tilbehør.

Glæd dig selv eller nogle du holder af med et påskeæg fyldt med delikate overraskelser. Påskeægget er i begrænset antal og er kun tilgængeligt til og med mandag d. 28/3/22 kl. 10.00 såfremt lager haves.

Indhold i årets påskeæg

Påskeægget indeholder et helt nyt strikkedesign som er onesize, så det kan passes af alle størrelser. Opskrifterne afspejler tidens tendenser og der vil være tilhørende hjælpevideoer. Der er både opskrift til den øvet strikker og nybegynderen. Herudover indeholder påskeægget spændende tilbehør, lidt lækkert til ganen og … så afslører vi ikke mere.

Som noget nyt har du mulighed for at vælge din egen farvenuance. Du kan vælge mellem råhvid, lys camel, gammelrosa, mellemgrå og lyseblå.

Udsendelsesdato

Påskeægget udsendes i uge 14 (fra d. 4-8 april).

Praktisk information

Beløbet trækkes først på din konto når påskeægget afsendes. Køber du andet i samme ordre, vil det først blive afsendt sammen med påskeægget i uge 14.

Påskeægget bliver pakket smukt ind og pakken vil se ud som på billedet.

Indholdet i påskeægget tages ikke retur.

Har du bestilt til afhentning i butik vil du få en sms, når påskeægget er klar til afhentning.

 

 

Yderligere information
Nuance

Gammelrosa, Lys Camel, Lyseblå, Mellemgrå, Råhvid

Måske er du interesseret i…