Bette Nor – Annette Danielsen

170.00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 93851072 Kategorier: ,
Beskrivelse

Annette Danielsen er klar med en booklet, som især henvender sig til vordende mødre og bedstemødre, der i spænding venter på et bette nor.

Bette Nor indeholder hyggeligt strik til babyer og småbørn 3-24 mdr., og inspirationskilden er denne gang Nordens mytologi.

Hæftet indeholder 8 opskrifter på beklædning til både piger og drenge. Skift evt. farverne ud, så det kommer til at passe til det Bette Nor, du skal strikke til. Desuden er der opskrifter til 4 små tæpper, der passer til autostol og klapvogn. Men de kan selvfølgelig også bruges til en lille hyggestund i sofaen.

Modellerne har rummelig pasform, så børnene kan bevæge sig frit, og bluser og trøjer har knapper i halsen eller foran, så de er lette at få af og på.

Vi har altid forberedt et nyt barns komme ved at forberede tæpper og tøj. Engang var det naturligt, at alt var håndgjort. Nu er det en luksus, at noget af det kan være håndgjort. At strikke til et lille nyt menneske, der er på vej eller som allerede har beriget vores liv, er bare noget af det allerbedste.

Alt er strikket i garn fra Isager.

72 sider, hæftet.