Adventskalender 2023 (Forudbestilling)

Fra 999.00 kr.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Beskrivelse

Dette er en forudbestilling af årets adventskalender 2023. Pengene trækkes først ved afsendelse senest i uge 46 (14.-18. november).

Årets adventskalender 2023

Vi har glædet os meget til at kunne tilbyde dig forkælelse op til jul med denne helt særlige adventskalender. Det er måske gaven til dig selv, en du holder af, din mor, mormor/farmor eller en god veninde.
Alle gaver er specielt udvalgt til adventskalenderen og består af særligt udvalgt garn i smukke farver, helt nye spændende opskrifter og formidabelt tilbehør. 

Du vil også få overraskelser, der er eksklusivt fremstillet til denne adventskalender. Vi kan allerede løfte sløret for, at vi i år har teamet op med Cardiff Cashmere, så kalenderen bliver ekstra blød og lækker.

Vi har lagt ekstra meget for pengene i årets adventskalender, og vi glæder os alle i Tante Grøn Odense til at kunne drysse lidt juleforkælelse ud over landet og bidrage med juleglæde og julesjov igen i år.

Adventskalender 2023 til strikkeren indeholder: 

Adventskalenderen indeholder opskrifter med lækkert garn i lige netop de fine toner, du har valgt. Adventskalenderen vil også være fyldt med nyheder, tilbehør, lækkerier og meget mere, der kan glæde enhver strikker.

Har du købt adventskalenderen tidligere, har vi i år haft særlig fokus på, at du får en rigtig god overraskelse, selvom du har købt de forrige år.

Varianter adventskalenderen er inddelt i:

-Evening Blue (mørkeblå, jeansblå og lyseblå)

-Coffeé Caramel (lys camel og mørk camel med et tvist af jordtoner) 

-Rose Ballet (pudder og rosa med et tvist af jordtoner)

-Mix It Up (et mix af Evening Blue, Coffeé Caramel og Rose Ballet)

Størrelsen på adventskalenderen er inddelt i:

Lovely til 999,-

Luxury til 1499,-

Forskellen på varianterne af adventskalenderen er dels mængden og dels værdien af indholdet, men i alle pakker vil du få ekstra for pengene. Kalenderen består af flere forskellige projekter samt en overraskelse, du kan bruge dine rester fra adventskalenderen til. Alle pakker bliver pakket smukt ind i fire forskellige pakker, en til hver advent. Pakkerne kommer i det smukke print vist her.

Praktisk information:

Adventskalenderen bliver sendt til dig senest i uge 46 (14.-18. november).

Beløbet trækkes først, når adventskalenderen sendes. 

Har du bestilt andet med samme ordre som adventskalenderen, vil dette blive sendt samlet.

Bestiller du til afhentning i butik vil du få en sms, når adventskalenderen er klar til afhentning.

Adventskalenderen kan bestilles til og med 18. oktober kl. 10 eller så længe lager haves af de forskellige varianter (tøv derfor ikke med at bestille, pengene trækkes først ved afsendelse).

Hele adventskalenderen kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Emballagen på indholdet skal være intakt.
Det er ikke muligt at returnere dele af adventskalenderen, da den sælges som ét samlet produkt.

Du kan ombytte garnet til andre farver i samme garnkvalitet senest 13/1/2024, hvis garn og farve er i vores faste sortiment.