Tante Grøn

“Veste er det hotteste lige nu. Hold varmen med en skøn vest hen over din kjole, din skjorte eller en t-shirt.

Jeg har samlet lidt inspiration til smukke veste her.”

Friday Vest - Short Edition

Denne fine Friday Vest – Short Edition er en lidt kortere version vest med fine ribkanter. Den egner sig særdeles godt til kjoler og t-shirt eller højtaljet jeans.

Vesten er strikket i Bøllefrø og to tråd Silk Mohair hvilket giver rig mulighed for at lege med farvevalget. Her har vi f.eks valgt at vesten skal være meleret, det giver et ret fint udtryk.

Den er tilmed hurtigt strikket.

Weekday Vest

Weekday Vest er med en klassisk v-udskæring og et oversize look. Her er vesten stylet så fint udover en ternet skjorte og med et par rå støvler og jeans.

Den oversize pasform sidder rigtig godt og med v-udskæringen er der fint plads til kraven på skjorten. Vesten luner godt ud over den tynde skjorte. 

Vi har strikket i den fine og bløde Bøllefrø merinould farve 42 Lys Camel.

Stockholm Slipover

Stockholm Slipover fra PetiteKnit er den perfekte basisvest. Vesten strikkes i Sunday og Isager Silk Mohair oppefra og ned.

Først rygstykket, så skuldre og forstykket og til sidst kroppen. 
Her er vesten stylet over en lang tynd hvid skjorte, men den passer også super flot udover en kjole.

Friday Vest

Friday Vest er fin i sin pasform med lidt høj hals. Den er strikket i Silk Mohair og Bøllefrø, der giver et blødt og chunky look.

Kombinationen af merinould og to tråde Silk Mohair, gør at vesten får et let og luftigt udtryk og så er den lidt hurtig at strikke, da den strikkes på pinde nr. 7.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode