Tante Grøn

“Vinteren nærmer sig med hastige skridt og man kan fornemme, at det bliver koldere og koldere. Det kolde vejr giver en endnu større lyst til strømpestrik og lune fusser. Der er intet bedre end en god kop kaffe, strikketøj og lune strømper på en kold oktoberdag.

Vi har herunder samlet inspiration til garnvalg og opskrifter. Strømpestrik har aldrig været mere populært, end lige nu!”

Vælg det gode strømpegarn

I butikken (og på webshoppen) er hylderne helt fyldt op med strømpegarn. Det er bl.a. Arwetta og Birk i alle tænkelige skønne farver og det evigt smukke håndfarvet strømpegarn fra Sysleriget. 

Fælles for disse strømpegarner er, at de er virkelige bløde og indeholder en lille smule nylon, som gør at de er slidstærke og dermed holder længere. Farven forbliver smuk og de holder deres struktur, hvis du fx strikker mønster. 

En fordel ved Birk er at garnnøglet er vundet op på en helt specielt måde. Det er super smart, for når man strikker af det indefra, så ruller garnnøglet ikke, men bliver stående ligeså fint og det gør processen lidt nemmere.

Strømpeopskrifter

Har du aldrig prøvet at strikke strømper før er det en god idé, at starte med PetiteKnits Everyday Socks

Opskriften er udførligt beskrevet og der er dertilhørende videoer der guider dig hele vejen i processen.

Er du derimod mere rutineret og synes strømpestrik er sjovt, så er bogen 52 Weeks of Socks fra Laine Magazine et godt valg. Bogen er et helt leksikon inden for strømpestrik og der er så mange smukke mønstre og varianter. 

Find flere strømper

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode