Tante Grøn

“Strikke- og hæklegrej er noget af det, som virkelig giver os allermest plads til nørderi. Der findes utallige fine ting, som kan højne glæden ved netop strik og hækling.”

Pindemålere

Pindemålerne har vi til både hækling og strik. Mange af vores pindemålere er designet således, at du også kan bruge dem til at måle din strikke- og hæklefasthed, som er relevant for at opnå det bedste resultat.

Vi har et stort udvalg af pindemålere i forskellige former og motiver, så du kan finde lige den som passer bedst til dit strikkegrej.

Opbevaring fra Muud

Vi har også et stort udvalg af luksuriøse etuier fra Muud – disse kan bruges til opbevaring af fx strikkepinde, hæklenåle, maskemarkører og meget mere.

Projekttasker

Mangler du et sted til opbevaring, når du har dine dine igangværende projekter, med på farten? Så er vores projekttasker yderst anvendelige, da du snildt kan have et helt projekt heri.

Projekttaskerne er dejligt rummelige, så du har mulighed for at opbevare et helt sweater projekt heri. De er ydermere lavet med to indvendige lommer til opbevaring af tilbehør.

Vores projekttasker er håndlavede af stof, der har været brugt til Sarier, og der kan derfor forekomme variation i størrelse og udseende, selvom det er samme model.

Strikkefisk

I projekttaskerne kan også en strikkefisk snildt svømme rundt, til den skal bruges. Hos os finder du et stort udvalg af strikkefisk i forskellige motiver og farver.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode