Tante Grøn

“Vi har udviklet en hel serie af det blødeste, strikkede vintertilbehør, som kan holde dig varm resten af vinteren. De er strikket i vores nyeste skud på stammen, nemlig Hazel garnet.”

Om Hazel

Hazel er en lækker, blød, økologisk merinould. Strikkefastheden er 20 m x 28 p på pind 4-4,5 mm og er en skøn garn at strikke blandt andet halsedisser, huer, sweatre og børnetøj i. I kombination med en tråd silk mohair fås et lækkert, blødt og eksklusivt udtryk. 

Til de strikkere som søger et alternativ til silk mohair kan en tråd Hazel nemlig erstatte kombinationen af en tråd merionuld, sammen med en tråd silk mohair på pind nr. 4, som mange strikkeopskrifter laves i for tiden.

Hazel Hue

Hazel Hue er strikket i den lækreste kombi af blød, økologisk merinould og Silk Mohair. Den er dejlig at holde sig varm om hovedet med på de kolde dage, og så er den et smukt stykke tilbehør til vintergarderoben.

Udforsk de spændende farvespil ved at vælge forskellige farver i de to garnkvaliteter, eller vælg farver i samme nuance for et mere klassisk udtryk.

Hazel Halsedisse

Der er en ny trend i omløb, og vi er vilde med den. Det er selvfølgelig de skønne halsedisser, vi tænker på. 

Vores version hedder Hazel Halsedisse, og vi er vilde med både dens anvendelighed og elegante udseende. Den er praktisk at bruge under de smukke, men ofte meget åbne vinterjakker, så halsen beskyttes mod den bidende vinterkulde. 

En anden fordel ved halsedissen er, at den også fungerer godt, når man cykler – måske endda bedre end et halstørklæde, da en halsedisse ikke ender med at flagre 2 meter bag én på cykelturen.

Hazel Pandebånd

Mangler du et fint og feminint alternativ til den klassiske hue, så er vores Hazel Pandebånd måske noget for dig.

Pandebåndet er strikket i halvpatent, hvilket gør, at projektet ikke kun er nemt og hurtigt at strikke, men også er en smule mere interessant end den velkendte glatstrik.

Kombinationen af vores Hazel-garn og Silk Mohair er et fantastisk match, blødere findes der nærmest ikke. Endnu bedre er det, at du kun skal bruge et enkelt nøgle af hver for at kunne strikke Hazel Pandebånd.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode