Tante Grøn

“Jeg får ofte spørgsmålet i butikken, hvilke strikkepinde der er de bedste at strikke på. Det er dog helt individuelt, hvad man synes der karakteriserer en god strikkepind.”

Herunder er mine erfaringer med hvordan du vælger en god strikkepind

1. De må meget gerne være spidse. På den måde kan du bedre gribe om garnet, når du strikker.

2. Garnet skal glide nemt på pinden og det er især vigtigt, at overgangen fra wire til strikkepinde er så glat som mulig, så garnet nemt følger med rundt.

3. Wiren må gerne være fleksibel – en blød wire er vigtigt til Magic Loop. 

Mine favorit strikkepinde

Seeknit

Seeknit er et Japansk firma, der håndlaver strikkepinde. De er dejlig spidse og fantastiske til at gribe om garnet. 
 
Wiren er utrolig fleksibel og med rotationsled, så strikkepinden ikke snor sig. Overgangen fra wire til strikkepinde er også behagelig og de er nemme at samle. De løsner sig ikke i gevindet, fordi rotationsledet roterer wire, så den ikke går op. 
 
Derudover medfølger der et fint etui til pindene. Pindesættet er i str. 2,5 mm op til 10 mm, så der er til de fleste strikkeprojekter.

Knitpro

Knitpro er udskiftelige rundpinde og de er dejlig spidse. De er lavet i birketræ og garnet glider derfor nemt hen over pinden.

Overgangen fra pind til wire er god. Husk blot at stramme med den lille medfølgende nøgle, ellers går de op, fordi de ikke har rotationsled. 
 
Wiren er udmærket til Magic Loop og generelt elsker jeg at strikke på Knitpro og generelt med udskiftelige pinde. Det gør altid arbejdet nemmere, når der skiftes mellem pindestørrelser i et strikketøj. Derudover er deres 40 cm wire fantastiske som maskeholdere.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode