Tante Grøn

“Vi får ofte spørgsmålet om hvordan man opbevarer og plejer sit strik. Dels så der ikke går møl i og dels så strikken holder sig pæn efter brug.”

Få din strik til at se helt ny ud

Lige meget hvor god kvalitet garnet er, vil du naturligt slide på garnet, når du bruger dit strik. Der sætter sig små uldklumper af overskudshår rundt omkring. Det er ofte ved albuerne og omkring armhulen, hvor du slider meget på strikken. Du fjerner de små uldklumper med en uldkam. 
 
Kør kammen over uldklumperne og overskudshårene forsvinder. Du kan bruge uldkammen på alt slags strik. Det er en hurtig og nem måde, at friske dit strik op på.

Opbevaring af dit strik

Har du dit strik liggende i skabet året rundt, anbefaler vi at bruge cedertræsblokke, til at holde møl væk med. Det afgiver en duft mennesker ikke kan dufte, men som holder møl væk. Du kan også ligge en blok i din strikkekurv, eller der hvor du opbevarer garn. 
 
Ved at bruge en cedertræsblok frem for cedertræs kugler, undgår du at kuglerne triller væk. Du kan eventuelt også bruge kviste af lavendel, det er også en duft møl ikke kan lide.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode