Tante Grøn

“Elle Belle Bag er en fin, detaljeret taske, som kan styles til både hverdag og fest! Den fine anderledes form gør tasken elegant og helt perfekt til at opbevare telefon, pung, hårbørste, læbestift m.m.”

Lofoten - Strikketaske

Lofoten er den perfekte strikkemakker. Det er en håndlavet læder strikkeshopper, der har plads til alt hvad du har brug for til dit strikkeprojekt. Tasken lukkes via lædersnørre, så den lukker helt tæt. Den har lynlåslomme indvendig og udenpå. Tasken fåes i farven Whisky og i sort.

Lofoten koster 1.099 kr.

Göteborg - Strikkeetui

Denne luksus strikkemappe har mange små lommer med plads til udskiftelige pindespidser og wire. Der er tilmed også plads til mange af dine yndlingsstrikkeopskrifter. 

Göteborg strikkemappe koster 879 kr.

Trondheim - Strikkeetui

Trondheim er et lækkert etui med plads til strikkepinde og strømpepinde. Derudover er der to lommer der kan indeholde maskemarkører, nåle, omgangstæller og meget mere. 

Trondheim koster 429 kr. 

Vegas Bumbag - Crossover taske

Vegas Bumbag er en håndlavet oversize læder bumbag med plads til alt du har brug for – super god til shopping!

Vegas Bumbag koster 1.099 kr.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode